Primarul General al Capitalei, REACŢIE privind atacurile opoziţiei: Aleg să nu mai răspundPrimăria Capitalei a remis un comunicat de presă în care edilul Capitalei transmite un mesaj privind atacurile opoziţiei din ultima perioadă. 

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Avand in vedere informatiile false colportate in mediul online de consilierii generali ai opozitiei care fac referire la proiectele actualei administratii, Primarul General, Gabriela Firea, transmite urmatorul mesaj:

"Suntem in Saptamana Patimilor si aleg sa nu mai raspund dezinformarilor si calomniilor de orice fel, din respect pentru romani si pentru bucuresteni, insa imi voi rezerva dreptul ca, dupa Sfanta Sarbatoare a Pastilor, a Invierii, sa raspund concret, cu argumente si cifre, tuturor acestor atacuri nedrepte ale opozitiei care a condus Bucurestiul timp de 26 de ani. Paste Fericit tuturor romanilor! Un gand special pentru bucuresteni carora le doresc sa intampine Invierea Domnului cu bucurie, liniste sufleteasca si multa incredere!", a transmis primarul Capitalei.

Etichete: Gabriela Firea, pmb, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE