Primarul general: S-a accelerat ritmul de lucru la Pasajul Piaţa Sudului. Unde se fac acum lucrăriPrimarul general interimar, Marin Ştefănel Dan, a declarat, luni, că s-a accelerat ritmul de lucru la Pasajul de la Piaţa Sudului.

Primarul general: S-a accelerat ritmul de lucru la Pasajul Piata Sudului. Unde se fac acum lucrari
Primarul general: S-a accelerat ritmul de lucru la Pasajul Piaţa Sudului. Unde se fac acum lucrări
Foto: forummetrouusor.ro - utilizator misterr

Întrebat de consilierii generali dacă ştie cum evoluează lucrările la pasajul de la Piaţa Sudului, primarul general interimar a declarat că, în ultima perioadă, lucrările s-au făcut într-un ritm mai accelerat. "La Piaţa Sudului, datorită timpului favorabil, au început să lucreze la implementarea reţelei de medie tensiune, a canalizării - proiect făcut de Apa Nova, mă refer aici la Niţu Vasile, în faţa şcolii 190. Lucrările sunt în grafic, aşa cum am hotărât cu constructorul. Sper să avem parte în continuare de vreme frumoasă astfel încât ei să procedeze la turnarea plăcii intermediare şi, de ce nu, dacă vremea ne permite, să putem finaliza toate cele patru pasaje pietonale", a declarat Marin Ştefănel Dan, după şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Reamintim că Primăria Capitalei riscă să piardă 19,5 milioane de euro, bani de la Uniunea Europeană destinați construirii pasajului subteran de la Piața Sudului. Lucrarea înregistrează în prezent o întârziere de aproape un an, termenii contractului încheiat de Primăria Capitalei cu instituțiile europene fiind astfel grav încălcați. În aceste condiții, municipalitatea nu va primi niciun ban de la UE. Pasajul subteran de la Piaţa Sudului se realizează pe direcţia Calea Văcăreşti – Str. Niţu Vasile şi va avea o lungime în subteran va fi de 85 de metri, iar înălţimea de 5 metri. Proiectul prevede și construirea mai multor pasaje pietonale, dar și a aunui pasaj subteran care va face legătura între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroanele staţiei de tramvai de pe Șos. Olteniţei. Mai multe detalii AICI.

Etichete: pasaj Piaţa Sudului, piaţa sudului, primar general

0/2 COMENTARII
GHT
17 Nov 16:47
+0
VOTURI
-0
Florine, nu era vremea bună, de-aia n-au muncit.
Florin
17 Nov 15:17
+0
VOTURI
-0
Intreb si eu ca un nestiutor.
De ce din martie si pana in august nu s-a muncit aproape deloc la pasaj.Poate din cauza ca firma constructoare nu avea utilaje , care utilaje erau inca blacate la Piata Presei?
Nimeni nu are curajul sa puna intrebari care deranjeaza, si isi mai spun jurnalisti!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h