Primarul Capitalei A ÎNJURAT ÎN DIRECT LA RADIO: "Băga-mi-aș **** în ei". Ce a spus ulteriorUPDATE Primarul interimar al Capitalei, Marin Ştefănel Dan, şi-a cerut scuze public pentru înjurătura pe care a folosit-o atunci când un jurnalist i-a cerut opinia în legătură cu problemele de la RADET, spunând că "este o declaraţie regretabilă" şi că are şi el "limitele" lui.

Marin Ştefănel Dan, primarul interimar al Capitalei a avut o reacţie incredibilă, în timpul unei transmisiuni în direct la radio, pe tema furnizării agentului termic în Bucureşti. "Băga-mi-aș **** în ei", a exclamat primarul general interimar.

Primarul interimar al Capitalei A INJURAT IN DIRECT LA RADIO: "Baga-mi-as **** in ei"
Primarul interimar al Capitalei A ÎNJURAT ÎN DIRECT LA RADIO: "Băga-mi-aș **** în ei"
Foto: Primăria Capitalei

UPDATE "Este o declaraţie regretabilă. Îmi cer scuze. Am şi eu limitele mele. Nu e normal că am avut o asemenea reacţie. Este mai mult decât regretabil", a spus primarul interimar, citat de romaniatv.net.

Furnizarea apei calde și a căldurii ar putea fi întreruptă, potrivit RADET. Reprezentanţii ELCEN, producătorul de energie termică, spun însă că NU mai există acest pericol.

Reprezentanții RADET anunță încă o dată, vineri dimineață, în conferință de presă, că locuitorii Capitalei vor rămâne fără agent termic, cel mai probabil într-o săptămână. Președintele Consiliului de Administrație, Gabriel Dumitrașcu, susține că acest lucru este inevitabil în condițiile în care nu a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli ale RADET şi astfel nu se pot cheltui bani nici măcar pentru avarii.

Joi, Romgaz anunța într-un comunicat că de luni nu va mai furniza gaz pentru producătorul de energie termică, ELCEN, din cauza unei datorii de 300 de milioane de lei. Doar că directorul ELCEN, Marcel Nicolăescu, spune că bucureștenii vor primi apă caldă și căldură toată iarna – pentru că ar fi ajuns la un acord cu ROMGAZ.

Conform unor surse Hotnews însă, bucureştenii ar putea rămâne fără căldură şi apă caldă încă de luni, întrucât Romgaz a decis joi sa oprească livrarea de gaze către ELCEN, din cauza datoriilor. Motivul pentru care nu a fost făcută publică informaţia este, conform surselor citate, că Ministrul Energiei, Andrei Gerea, ar fi făcut presiuni asupra Romgaz, ca să nu sisteze gazele cât timp e el minsitru.

Europa FM a încercat să obțină un punct de vedere clar de la Primăria Capitalei – în subordinea căreia se află RADET. După ce iniţial reporterul postului de radio a fost plimbat de angajatele primăriei de la un birou la altul, primarul interimar, Marin Ștefănel Dan, a răspuns la telefon.

Cum primarul nu a răspuns totuși la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, reporterul Europa FM l-a rugat pe primar să revină cu explicațiile: "Băga-mi-aș **** în ei", a reacționat nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul.

Înregistrarea în care a fost surprinsă înjurătura primarului interimar pe acest subiect o găsiţi pe europafm.ro.

Etichete: in direct, înjurături, RADET

0/6 COMENTARII
Somnul bucurestenilor e adanc
14 Nov 22:00
+0
VOTURI
-0
@caine:
Nu animalule, dar pot verifica daca chiar a fost angajat sef serviciu la Radet.
Toata conducerea RADET este formata din memnrii PNL si UNPR (pina la sefi de birou). Actualul primar, musiu Stefanel, este membru UNPR, care a lucrat pina la numirea din septembrie la RADET, ca sef serviciu administrativ.
Acu' ca s-au certat, se scuipa in fata noastra, abonatii bucuresteni, cand de fapt noi ar trebui sa-i scuipam pe toti.
caine
14 Nov 15:37
+0
VOTURI
-0
primarul asta interimar cica a vandut cartofi in Piata Rahova. ZIARISTII nu pot verifica?
Primarul a fost angajat RADET
13 Nov 23:25
+0
VOTURI
-0
Dragi "jurnalisti", ati uitat sa mentionati ca acest Stefanel - rahatel cu ochi, membru UNPR, a fost ANGAJAT LA RADET BUCURESTI, incadrat politic, fara concurs, pe postul de Sef Serviciu Administrativ, din luna iulie pina in ziua cand a fost PUS primar (16.11.2015).
Ar trebui sa le descrie bucurestenilor cum a taiat frunza la ciini la RADET, pe banul lor...
UNPR-istul lui Oprea
13 Nov 17:14
+0
VOTURI
-0
UNPR-istul pi*dii...
Toti din partidul asta sunt nesimtiti?
stefanel
13 Nov 17:08
+0
VOTURI
-0
Pe asta de unde l-au mai gasit, cu vocabularul asta de boschetar? Pe unul care sa vorbeasca frumos pe banii publici nu gaseau?

DEMISIA, temporarule!
Iti poti baga la tine acasa, nu acolo unde esti platit sa rezolvi problemele!
SICTIR, "civilizatule"!
zztop
13 Nov 16:42
+0
VOTURI
-0
astia sunt functionarii publici .... ajung in functii si se cred buricul pamantului... ca buna ar fi o cernere adevarata ... atat pe principiul profesionalismului cat si la DNA-ului....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE