Primarul Mutu a lansat HARTA scărilor de bloc unde s-au montat dispensere pentru dezinfectanți FOTOPrimarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a publicat harta scărilor de bloc unde administrația locală a montat dispensere pentru dezinfectanți, ca urmare a aplicării Ordonanței Militare nr.4, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Edilul a anunțat că deja sunt mii de imobile care beneficiază de noile dispensere. 

Continuăm montarea dozatoarelor cu dezinfectant în Sectorul 6. Dacă vedeți o echipă pregătită să monteze dozatorul cu soluție dezinfectantă pentru mâini, vă rog să le permiteți accesul în scara blocului în care locuiți. De regulă, responsabilii iau legătura, în prealabil, cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a anunța montarea dispozitivelor și predarea acestora, pe bază de proces verbal.

Măsura este aplicată ca urmare a prevederilor Ordonanței Militare nr. 4/2020, art. 6, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus și completează programul amplu de intervenție, defășurat de autoritatea locală la nivelul sectorului.

Pe hartă avem un model de lucru, cu blocurile încercuite, semn că acolo au fost instalate deja aceste aparate. Am ajuns la mii de scări și continuăm!”, scrie primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, pe pagina sa de socializare. 

CITEȘTE ȘI Ajutoare de URGENȚĂ în BANI pentru locuitorii Sectorului 6 afectați de pandemia COVID-19

Conform hărții atașate, printre primii beneficiari ai dispenserelor pentru dezinfectanți sunt locatarii din blocurile din cartierele Drumul Taberei și Crângași-Giulești. Potrivit autorităților, pe raza administrativ teritorială a Sectorului 6 sunt aproximativ 8.000 de scări de bloc, iar dezinfecția pentru o singură trecere la toate acestea generează costuri de peste 3 milioane lei. 

CITEȘTE ȘI Fonduri suplimentare în Sectorul 6 pentru dispensere, dezinfectant și măști de protecție

Primarul Sectorului 6 a anunțat, recent, că nicio măsură nu este de prisos în lupta cu noul coronavirus, care ne-a schimbat complet viețile. În urmă cu o săptămână, edilul a demarat o amplă campanie de dezinfecție cu peroxid de hidrogen pulverizat din elicopter. 

În plu, administrația locală a anunțat că va completa seria măsurilor de protecție prin introducerea în circulațiea stradală a tunurilor cu soluție dezinfectantă. 

„Ne-a fost extrem de greu să găsim pe cineva care să aibă capacitatea de a oferi întreaga cantitate necesară, pe cineva care să le monteze și să le umple rapid. De asemenea, presiunea pe bugetul local este foarte mare, în aceste momente”, a spus edilul. Amănunte în articolul Tunuri cu soluție dezinfectantă, pe străzile Sectorului 6. Cum acționează VIDEO

  

CITEȘTE ȘI Fonduri suplimentare în Sectorul 6 pentru dispensere, dezinfectant și măști de protecție

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunțat că va continua măsurile de protecție împotriva COVID-19. Astfel, edilul propune un proiect de hotărâre de Consiliu Local Sector 6 privind majorarea fondului de rezervă bugetară cu 10 milioane de lei pentru achiziţionarea mai multor produse necesare pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus, așa cum sunt dispenserele pentru scările de bloc, măştilede protecţie şi dezinfectanţii. Amănunte, aici. 

Cum sunt dezinfectate profesional trotuarele și parcările, în Sectorul 6

Potrivit autorităților, dezinfecția bdului. Iuliu Maniu s-a realizat în mai multe etape, după cum urmează

- perierea automată a carosabilului (parcaje de reședință, parcaje publice și trotuare pietonale)

- hidrocurățare la presiune de 300 de bari și temperatură de 140 grade Celsius

- aplicare detergent profesional sub formă de spumă activă care degresează, elimină impuritățile, reziduurile de hidrocarburi, pete de ulei și resturi alimentare

- aplicarea soluției de peroxid de hidrogen în concentrație de până la 1%.

VEZI AICI Noi măsuri împotriva COVID-19, în Sectorul 6: Parcurile ÎNCHISE, scările de bloc DEZINFECTATE 


 

Etichete: coronavirus, covid 19, dezinfecție, dispenser dezinfectant, Gabriel Mutu, montare dispenser scara de bloc, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
MARIELA GARCÍA
08 apr 04:02
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
blog> http://wealthyspellhome.over-blog.com
Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h