Primarul Negoiţă, deja în campanie electorală: a plimbat votanţii la Parlament şi le-a dat ciorbăSub prtextul că-i duce la muzeu, primarul Robert Negoiţă a luat ieri 320 de locuitori din Sectorul 3 şi i-a dus la Parlament să-i cunoască pe candidaţii USL la alegerile din 9 decembrie. 

Primarul Negoita, deja in campanie electorala: a plimbat votantii la Parlament si le-a dat ciorba
Primarul Negoiţă, deja în campanie electorală: a plimbat votanţii la Parlament şi le-a dat ciorbă

USL a furat startul în cursa pentru un loc în Parlamentul României. Campania electorală pentru alegeri începe oficial pe 9 noiembrie, dar primarul Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă, a adunat ieri 320 de persoane cărora le-a promis că le duce să viziteze Casa Poporului. În realitate însă, oamenii au ajuns în sala de şedinţe a grupului parlamentar PSD, unde le-au fost prezentaţi candidaţii USL la alegerile parlamentare, scrie RL

După o jumătate de oră a apărut şi edilul, în aplauzele celor prezenţi, urmat, surpriză, de mai mulţi candidaţi din colegiile aflate în Sectorul 3 pentru alegerile parlamentare. „Vreau să vă prezint nişte prieteni de-ai mei pe care m-am bazat până acum şi pe care o să mă bazez în continuare. Vorbim de Eugen Nicolaescu, fostul ministru al Sănătăţii, Florin Alexe, viitor deputat, cu sprijinul dumneavoastră, domn profesor Daniel Barbu, pe care-l ştiţi, şi un mare sprijin de-al meu de la Primărie care se numeşte Raluca Ispir", a început primarul prezentarea candidaţilor USL.

Răbdarea votanţilor a fost răsplătită cu o masă la Rin Grand Hotel, care aparţine chiar primarului Sectorului 3. Alegătorii au fost serviţi cu ciorbă, felul doi şi o prăjitură plus o carafă de vin.

Etichete: campanie electorală, Robert Sorin Negoiţă, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
PDL, ARD = Aceeasi Marie !
01 nov 16:06
+0
VOTURI
-0
S-au agitat, s-au strofocat, au transpirat, s-au atacat, s-au împăcat, s-au săpat, s-au mutat, s-au camuflat, au cotizat şi… în sfârşit, apărătorii statului de dreapta şi-au găsit locul pe listele electorale ale ARD. Mă rog, nu toţi, că aşa e când trebuie să-mparţi 2 paie la 3 măgari, unii rămân, mă-nţelegi, fără coledzi.
Dar, una peste alta, mai toţi cei de dinainte au câte un colegiu. Şi cei care n-au mai apucat, s-au dus niţel pe la PPDD, că doar banii n-au miros, iar violetul este o culoare populară.
Din cele 3 partide care s-au înghesuit în Alianţa România Dreaptă, în iluzia că oamenii nu vor mai vedea copacii din cauza pădurii, PDL-ul şi-a tras partea leului. Cam 87% dintre candidaţi îi aparţin.
Ca un adevărat comandor, TB s-a prins că MRU, Neamţu, Papahagi sau Pavelescu nu sunt buni decât la dat cu gura, nu şi la munca brută de scos apa din chilia corabiei ciuruite.
Astfel, Forţa Civică a fostului premier a obţinut 34 de colegii, iar unul dintre cioburile istoricului PNŢCD, 26. Adică 7,5, respectiv 5,7 % din totalul pe ţară.
În Bucureşti, unde Udrea şi Videanu au reuşit să ducă partidul undeva la 10%, democrat-liberalii au fost mult mai darnici, oferindu-le colegilor din alianţă mai multe gropi în care să-şi rupă gâtul. Forţoşii au primit 15% şi ţărăniştii 17,5 % din cele 40 de locuri.
Alianţa stă bine şi la capitolul împărţire pe sexe. După ce Ridzi, Plăcintă, Stavrositu, Popa au dezertat, nu le-au mai rămas decât 60 de femei (adică vreo 13%) pe care să le trimită în luptă împotriva USL. Dar asta şi pentru că supravieţuitoarele fac cât 200. La ambiţie, utilitate şi, desigur, imagine! Printre ele şi neprihănitele Udrea, Anastase şi Sulfina Barbu. Şi, că tot vorbirăm de imagine, s-a fâsâit şi tentativa de a o spăla cu ajutorul comisiei Macovei care, după lupte seculare, s-a declarat învinsă de interesele măreţe de partid,de sta

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE