Primarul Negoiţă, nabab imobiliar pe banii Primăriei:vrea să cumpere mii de apartamente în BucureştiPrimarul Robert Negoiţă intenţionează să achiziţioneze mai multe case şi blocuri în Sectorul 3 pe care să le dea, ulterior, celor care nu au o locuinţă personală. În acest sens, vineri a fost aprobat favorabil un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind înfiinţarea unei comisii ce se va ocupa de evaluarea acestor imobile. 

Negoita isi face echipa de turnatori
Negoiță își face echipă de turnători

Potrivit raportului de specialitate care a stat la baza proiectului de hotărâre de Consiliu Local, în Sectorul 3 există în acest moment un număr de 450 de unităţi locative aparţinând administraţiei locale, în condiţiile în care cererea de locuinţe este de aproape zece ori mai mare. 

"În vederea dezvoltării capacităţii numărului de unităţi locative este necesar a se identifica noi imobile /terenuri /construcţii situate pe raza administrativ teritorială a Sectorului 3 care, ulterior, vor putea face obiectul unor proiecte ce au drept scop crearea unui fond locativ destinat acoperirii cererilor de locuinţe înregistrate la nivelul Sectorului 3", se menţionează în documentul aprobat de primarul Negoiţă. 

În acest sens, va fi înfiinţată şi o comisie care să se ocupe de identificarea şi evaluarea pe piaţa imobiliară a unor terenuri sau construcţii deja existente pentru viitoarele locuinţe destinate locuitorilor din Sectorul 3. 

Întrebat de unii consilieri locali care este rolul acestei comisii, întrucât proiectul a ajuns la mapele aleşilor locali în timpul şedinţei, nefiind posibilă astfel studierea documentaţiei, executivul Primăriei Sectorului 3 a dezvăliut că proiectul este similar celui derulat de Andrei Chiliman la Primăria Sectorului 1, respectiv de Sorin Oprescu la Primăria Municipiului Bucureşti. "Asta cu evaluarea nu am înţeles-o nici eu, dar e vorba de un proiect de achiziţie de locuinţe sau construcţii de locuinţe...cam ceea ce a făcut Sectorul 1 şi Primăria Capitalei care a cumpărat imobile ieftine cu foarte mulţi bani", a comentat secretarul Primăriei Sectorului 3, Marius Mihăiţă. 

Pentru a reduce deficitul dintre cererea şi oferta de locuinţe, Consiliul Local Sector 3 a mai aprobat recent un proiect care prevede construcţia de noi apartamente la mansarda unor blocuri existente. Detalii despre acest proiect găsiţi aici

Fraţii Ionuţ şi Robert Negoiţă, primul acţionar la Dinamo, celălalt primarul Sectorului 3, deţin celebrul ansamblu rezidenţial Confort City în Popeşti-Leordeni unde unul dintre blocuri a luat foc în această toamnă. Multe din aceste locuinţe au fost scoase la licitaţie de Fisc din cauza datoriilor neplătite la stat

Etichete: apartamente, Consiliul Local Sector 3, robert negoita, Sectorul 3

0/7 COMENTARII
Ion
24 nov 07:30
+0
VOTURI
-0
Cine la votat sa plateasca taxele si impozitele ca els a cumpere sute de imobile la suprapret. Nu tot poporul sa plateasca ca s-au gasit niste nebuni sa voteze cu el.
cleo
23 nov 21:41
+0
VOTURI
-0
Astia nu mai au rusine in ei, nimic nu-i opreste din jecmaneala banilor publici. Devin mai nerusinati pe zi ce trece.
justitiarul
23 nov 20:20
+0
VOTURI
-0
Asta e scopul politicii fratilor, sa ajungi la putere sa jefuiesti banii publici !!! asta e esenta politicii in romania ( da cu r mic )
MATRIX
23 nov 18:15
+0
VOTURI
-0
BRAVO ! Asa va trebuie dragi cetateni ai sectorului 3 ! Il meritati din plin pe acest Negoita !
Si asa o sa se intample in intreaga tara !
Aveti grija cu cine o sa votati in decembrie .
Banjar
23 nov 17:44
+0
VOTURI
-0
Sau va cumpara propriile apartamente si cu asta... basta.
Si-a spalat banii...........
Banjar
23 nov 17:39
+0
VOTURI
-0
Nici nu trebuie sa se minjeasca pe miini sa-i lege altii DNA-ul de git. El cumpara proprietatile de la un cunoscut care-i va plati toata viata comision. "Subtire de vara sa nu se cunoasca".
Si asa nici dracu altcineva n-o sa cumpere apartamentele alea si atunci de ce sa nu-si ajute "sponsorul"?
R. N.
23 nov 17:10
+0
VOTURI
-0
Și cam cîte din viitoarele achiziții aparțin acum fraților Negoiță?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h