Primarul Negoiţă vrea să cumpere echipamentele de distracţii din Terra Park. Cât a oferitOmul de afaceri Răzvan Petrovici a primit 4 oferte pentru vânzarea echipamentelor din parcul Terra Park, deschis în toamna anului 2011 de Nadia Comăneci, Elena Udrea și fostul primar din Chicago și avansat ca principalul loc de distracție din sectorul 6 al Capitalei, o investiție de aproape 5 milioane euro, dar intrat în faliment la scurt timp după deschidere. De tranzacție este interesată și o companie americană, dar care nu a avansat până la acest moment o ofertă.

Primarul Negoita vrea sa cumpere echipamentele de distractii din Terra Park. Cat a oferit
Primarul Negoiţă vrea să cumpere echipamentele de distracţii din Terra Park. Cât a oferit

Ultimele informații relevă că Interlink a oferit acum circa 900.000 euro pentru a prelua echipamentele, după ce la începutul anului, cum anunțat Profit.ro, era dispusă să ofere doar aproximativ jumătate de milion de euro. Interlink, pe piață din 1982, produce aparate și instalații pentru parcurile de distracție din întreaga lume, precum trenuri roller coaster, având fabrici în Marea Britanie și Franța și deținând inclusiv o oțelărie.

O ofertă apropiată ca valoare a fost depusă de Troostwijk, unul dintre cei mai mari organizatori de licitații industriale online din Europa. Compania își asumă un preț de pornire pentru vânzarea echipamentelor din parc de 800.000 euro, cerând în schimb un comision de succes.

O altă ofertă a fost depusă de către o firmă din Constanța, care dorește însă doar 6-7 echipamente la un preț total de până în 200.000 euro.

Dar cea mai consistentă ofertă a fost avansată, surprinzător, de societatea Administrare Active sector 3 SRL, prin care Consiliul Local al sectorului 3 din Capitală, unde primar este Robert Negoiță, derulează în principal proiecte imobiliare, aceasta oferind 1,9 milioane euro. Cel mai probabil, intenția este de a transfera echipamentele Terra Park către un alt parc, din sectorul 3 al Capitalei.

O ofertă este încă așteptată și din partea companiei Intermark Ride Group, divizie a The Intermark Group, cu sediul în Nashville, SUA, care s-a arătat de asemenea interesată de cumpărarea activelor.

Sursa: profit.ro

Etichete: cumparare echipamente terra park, parc distractii, robertz negoita, Sectorul 3, Sectorul 6, Terra Park

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE