Mesaj pentru extratereştri, lansat în numele bucureştenilor VEZI AICI CE CONȚINEOprescu a lasat un mesaj pentru ca extraterestrii sa isi aduca aminte de el peste 5.000 de ani
Oprescu a lăsat un mesaj pentru ca extratereștrii să își aducă aminte de el peste 5.000 de ani

Prezent la turnarea fundaţiei pilonului central al podului hobanat peste râul Dâmboviţa, primarul general Sorin Oprescu a vrut să lase un mesaj şi pentru alte generaţii şi civilizaţii.

„Azi în ziua de 3 decembrie, anul de graţie 2010, comunitatea Bucureştiului, capitala României, prin mine Sorin Mircea Oprescu, reprezentant ales al acestui oraş, pun mărturie unei noi realizări. Deşi piatra de temelie a acesti lucrări este pusă în vremuri grele, în perioadă de criză economică, în ciuda greutăţilor, voinţa creatoare a românilor va învinge încă o dată. Simbol şi dovadă în arcul peste timp, pentru viitoarele generaţii şi civilizaţii va sta acest pod", este mesajul citit de Sorin Oprescu înainte de a-l îngropa.

Mesajul a fost pus apoi într-un tub de metal şi aruncat de primarul general în groapa de 36 de metri adâncime săpată de constructori pentru turnarea pilonului central al podului.

"Lăsăm tubul la bază pentru ca generaţiile extraterestre să îl găsească peste 5.000 de ani şi să îşi aducă aminte", a spus Sorin Oprescu.

Podul hobanat peste râul Dâmboviţa va avea 235 de metri şi face parte din lucrarea “Penetratia Splaiul Independenţei – Autostrada Bucureşti-Piteşti”. Întreaga lucrare va avea 12,5 kilometri şi are ca termen de finalizare martie 2013. Vezi aici detalii despre proiect.

Etichete: Bucureşti, EXTRATEREȘTRI, pod, primar general, promo, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
Marcela
04 dec 13:26
+0
VOTURI
-0

Chiar nu inteleg de ce atat ironie?E o traditie veche romaneasca!Nu are nici o legatura cu extraterestrii!Pur si simplu,Oprescu a oficiat un ritual vechi,de punere a unei temelii!Atata tot!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE