Primarul Piedone a deschis anul şcolar 2015-2016 la Colegiul "Gheorghe Şincai" din Sectorul 4. FOTOLuni, 14 septembrie a.c., Primarul Cristian Popescu- Piedone a fost prezent la festivitățile de deschidere a anului școlar 2015- 2016.

Astfel, începând cu orele 10.00, acesta s-a aflat în mijlocul elevilor Colegiului Național „Gheorghe Șincai", asistând la ceremonia prilejuită de sunetul „primului clopoțel" şi urându-le bun venit „bobocilor" care au debutat în primul an de liceu.
Într-o atmosferă de sărbătoare, cu o curte asfaltată şi dotată cu mobilier urban nou, cu săli de clasă, bibliotecă și laboratoare complet renovate, dotate cu calculatoare de ultimă generație, elevii au pășit cu încredere în noul an școlar.
„Mă bucur că mă aflu astăzi printre dumneavoastră la ceremonia de deschidere a anului şcolar, în cadrul acestei unităţi de învăţământ de prestigiu din Sectorul 4. Ca Autoritate Locală, ne-am străduit şi în acest an să oferim condiţiile optime desfăşurării procesului educaţional, derulând lucrări de modernizare atât la acest colegiu, cât şi la celelalte unităţi de învăţământ pe care le avem în administrare. Şi cum eu vorbesc puţin, dorind să demonstrez mai mult prin fapte, vă îndemn să procedaţi la fel, iar la finalul acestui an, să ne surprindeţi în mod plăcut prin rezultatele obţinute şi să ne faceţi mândri!", a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone. 

Etichete: deschidere an şcolar, gheorghe sincai, inaugurare, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE