Primarul Piedone și funcţionarii din Sectorul 4 au distribuit bucureştenilor 12.000 de sticle de apăMiercuri, în perioada codului portocaliu de caniculă, primarul Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4, a declarat din nou mobilizare generală. Pentru a atenua efectele caniculei, edilul şi funcţionarii din Sectorul 4 au distribuit bucureştenilor 12.000 de sticle de apă.

Pe lângă toate măsurile adoptate deja în cadrul celor 6 containere care funcţionează ca puncte de prim ajutor, dar și a înființării echipei mobile în sprijinul persoanelor defavorizate social, primarul Sectorului 4 a decis să fie din nou împărţită apă către populaţie.

Vezi şi: COD PORTOCALIU DE CANICULĂ, în sudul țării

Cu sprijinul funcţionarilor din cadrul Autorității Locale Sector 4, pentru intervalul 14.00 - 16.00, s-a trecut la distribuirea a 12.000 de sticle cu apă potabilă, în toate zonele Sectorului, conform repartizării teritoriale în baza căreia se derulează programul funcţionarilor de proximitate, se precizează într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Totodată, efective de poliţişti locali vor intensifica patrulările pe raza Sectorului 4, în scopul asigurării ordinii şi liniştii publice, în timp ce prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, persoanele asistate la domiciliu vor beneficia de îngrijire medico – socială, asistenţii specializaţi ocupându-se şi de cumpărăturile zilnice ale vârstnicilor nedeplasabili.

De asemenea, pentru limitarea efectelor caniculei, prin intermediul societăţii de salubrizare, zeci de utilaje se vor deplasa pe raza Sectorului 4 dimineața și seara, pentru a efectua stropiri pe străzi, bulevarde, aleile dintre blocuri şi în parcuri.

„Recent, a devenit funcțională și fântâna publică de mare adâncime, situată pe strada Izvorul Rece, cea de-a doua construită pe domeniul public după cea situată în Orășelul Copiilor. Mai distribuim apă către populație și prin cele 6 puncte de prim ajutor amenajate în containere, dar și la sediile Primăriei și serviciilor publice descentralizate, care deservesc Consiliul Local Sector 4. În paralel, ne dorim să venim în sprijinul cetățenilor care sunt nevoiţi să îşi desfăşoare activitatea sau să se deplaseze în spaţiu deschis, în ciuda temperaturilor extrem de ridicate, oferindu-le sticle cu apă rece. Le mulţumesc din nou funcţionarilor Autorităţii Locale Sector 4, pentru solidaritatea şi spiritul civic pe care le-au demonstrat, oferindu-se voluntari în cadrul acţiunii pe care am desfăşurat-o astăzi", a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4, în comunicatul citat.

Etichete: caniculă, cod portocaliu, cod portocaliu București, Cristian Popescu-Piedone, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE