Primarul Poteraş îi retrage sprijinul politic deputatului LigaPrimarul Poteras a anuntat ca PDL isi retrage sprijinul politic pentru deputatul Danut Liga
Primarul Poteraş a anunţat că PDL îşi retrage sprijinul politic pentru deputatul Dănuţ Liga

Poteraş a precizat că atacurile la adresa sa şi a partidului făcute de Dănuţ Liga au făcut ca Biroul Permanent al organizaţiei PDL Sector 6 să hotărască în unanimitate, luni seară, retragerea sprijinului politic pentru Liga.

"Comunicatul de presă al deputatului Dănuţ Liga prin care mă atacă personal este o reacţie necontrolată a acestuia după ce Biroul Permanent al organizaţiei PDL Sector 6 a hotărât în unanimitate luni seară să-i retragă sprijinul politic. Decizia organizaţiei pe care o conduc a venit ca urmare a atacurilor repetate ale domnului Liga la adresa partidului şi a mea personală. În loc să înţeleagă că politica se face în echipă şi în folosul cetăţenilor, acesta a continuat să facă jocul adversarilor noştri politici", a arătat Cristian Poteraş.

Edilul Sectorului 6 consideră că Dănuţ Liga şi-a câştigat mandatul de deputat ca urmare a susţinerii primite din partea preşedintelui organizaţiei PDL Sector 6. "Îi reamintesc lui Dănuţ Liga faptul că în 2008 şi-a câştigat mandatul de deputat datorită susţinerii pe care i-am arătat-o atunci. Cu alte cuvinte, eu l-am făcut pe el deputat, nu el pe mine primar", a precizat Poteraş.

Sursa: Mediafax

Etichete: Cristian Poteraş, pdl, retragere, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
Mircica
15 Mar 21:24
+0
VOTURI
-0

O harababura totala.Ba te sustin, ba nu,nici ei nu stiu ce vor.Partea frumoasa e ca portocalii isi dau arama pe fata atunci cand e vorba de interesul propriu.

David
15 Mar 14:12
+0
VOTURI
-0

Liga a facut foarte bine. Un partid care se respecta nu poate sustine un candidat care e urmarit de DNA

cata88
15 Mar 12:13
+0
VOTURI
-0

Liga nu este in masura sa judece un primar respectat si dorit in sectorul sau. daca el poarta sambetele domnului Poteras, corect ar fi fost sa o faca in particular si sa nu afecteze imaginea partidului. il sustin pe dl Poteras

crs
15 Mar 18:41
+0
VOTURI
-0

Primar respectat? De catre cine sefule? Dorit? Da , dorit de DNA! Sper sa fie achitat maestru tunar Poteras!

DAN
15 Mar 11:45
+0
VOTURI
-0

Liga, s-a trezit vorbind exact cand trebuia sa taca.

Se pare ca acest domn a uitat ca disputele personale cu Poteras, n-ar trebui expuse in public afectand imaginea partidului in caz ca Liga tine la acest partid!!!Prin atitudinea sa, nu prea arata asta!

Sa nu uite ca, Poteras este un bun primar si apreciat de alegatori.

Ioana Alexandra Ghinda
15 Mar 13:38
+0
VOTURI
-0

Poteras este cel mai bun, dar doar pentru Udrea si PDL. El a reusit in sectorul 6 sa atraga multa atentie din partea DNA si multe priviri impotriva sa din partea alegatorilor. Deci ar trebui sa se bucure de ultimele zile de libertate.

popalie
15 Mar 16:07
+0
VOTURI
-0

Poteras a procedat corect si l-a ajutat pe liga sa devina deputat iar acesta crezand ca daca il ataca pe primar se face mai vizibil la TV sa mai castige un mandat, e bine ca ii retrage sprijinul lui Liga.

valicar
15 Mar 18:01
+0
VOTURI
-0

Foarte corect , Poteras te ajuta sa castigi mandat de deputat si tu acum ca sa apari in public incepi sa dai intr-un om care a facut treaba in sector si cred ca si la vot tot el va castiga alegerile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE