Primarul Poteraş îşi plimbă alegătorii în excursii electorale în BulgariaPoteras ofera excursii electorale in Bulgaria
Poteraș oferă excursii electorale în Bulgaria

Dornici din cale afară să scape de aglomeraţia din Capitală, oamenii au început să se adune încă de la ora 5 în locul stabilit. Şi cum totul a fost un cadou din partea primarului Poteraş, mulţimea nu s-a lăsat deloc aşteptată.

Potrivit reprezentantului companiei de turism, destinaţia a fost mănăstirea Basarabov, de lângă Ruse. Turiştii au avut în program şi o escală la mănăstirea Comana.

O pensionară s-a declarat încântată de cadoul primit. "O mică atenţie şi pentru noi, s-a gândit cineva la noi", a spus pnesionara, citată de rtv.net. La întrebarea privind cine a fost atât de atent, ea a răspuns: "PDL-ul!" Pentru o alta, Poteraş este cel care merită recunoştinţa turiştilor: "Domnul primar, bineînţeles, că el e la conducere. Poteraş!"

Costurile excursiei au fost suportate de către primarul de la Sectorul 6, inclusiv cele legate de pacheţelul de mâncare şi prânzul la restaurant.

Cele şase autocare au plecat din sector în jurul orei 8 şi se vor întoarce în ţară abia la miezul nopţii, după o adevărată sâmbătă bulgărească.

Recent, Poteraş şi-a mai făcut campanie electorală şi în bisericile din Sectorul 6 unde au fost distribuite mai multe reviste ale primăriei cuprinzând realizările şi promisiunile administraţiei locale.

Edilul a împărţit de curând mai multe scrisori bucureştenilor, în cutiile poştale, alături de înştiinţările de plată a taxelor şi impozitelor locale, prin care şi-a prezentat proiectele propuse pentru acest an, despre care B365.ro a scris aici.

Etichete: alegători, Bulgaria, campanie electorală, Cristian Poteraş, excursie, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
Next
19 mar 12:40
+0
VOTURI
-0

- Inca o dovada a faptului ca Poteras are suflet si se ingrijeste de soarta locatarilor din sector… oamenii care au facut excursia fac parte din diferite cazuri sociale mai sensibile…pensionari, oameni cu problem de sanatate. E o cacealma din partea opozitiei..atacuri puerile

Boris
19 mar 12:40
+0
VOTURI
-0

Aruncati cu noroi in cel mai bun primar de sector… a mai facut in trecut si alte gesture umanitare pe care nu le-ati bagat de seama..atacuri usl-iste penibile

Razvan
19 mar 12:39
+0
VOTURI
-0

-I-a dus pe oameni la biserica…nu la club, la mici si bere cu miros electoral cum fac usl-istii… Ce-I rau in asta?? Doar a facut-o pe banii sai

Darius
18 mar 10:38
+0
VOTURI
-0

De parca mafia USL nu face si mai rau!!!

Hai mai copii fugiti de aici ca sunteti de-o naivitate crunta.....probabil ca de asta sunteti si platitit prost.......

Mimi
17 mar 20:03
+0
VOTURI
-0

I-auzi ce bine o duce Poteras. Ma intreb cat costa sa ajungi primar?937187865 de excursii in Bulgaria?Miciuni,promisiuni desarte?Voturi furate? Cand va ajunge sectorul 6 sa aiba un primar in adevaratul sens al cuvantului?

Pop
17 mar 19:59
+0
VOTURI
-0

NU POATE CUMPARAT tot electoratul din sectorul 6 !

Eu , pentru ca mi-a ridicat cu firma cu care e pe mana, autoturismul amicului ce-mi venise in vizita, sambata la pranz, desi acesta era parcat pe o alee dintre blocuri, n-am sa-l iert niciodata.

M-a facut de ras si de bani, tocmai primarul pe care il votasem si in care aveam incredere.

Primarul meu, insa, m-a vandut prea usor amicilor cu care el face averi si mi-a ras in nas.

NU-L VOI MAI VOTA NICIODATA !

Monica
17 mar 20:20
+0
VOTURI
-0

Oamenii vor fi ,,incantati" cu excursii si alte minuni, dar cred ca dupa un mandat si-au dat seama cine e Poteras cu adevarat si nu-l vor mai vota.

mihai baciu
17 mar 17:58
+0
VOTURI
-0

Toate problemele sunt rezolvate in sectorul 6, asadar pedelacii pot sa se duca in excursie. Ar fi fost bine sa ia si cativa caini cu ei, oricum sunt multi in sectorul 6.

Ioana Alexandra Ghinda
17 mar 16:56
+0
VOTURI
-0

Ziaristi invidiosi, lasati omul sa se mai bucure de libertate, dupa ce termina mandatul oricum se duce la puscarie.

Pop
17 mar 20:00
+0
VOTURI
-0

Merita ! E un jeg de om !

Nu-i pasa nici de oameni, nici de sectorul 6 !

Gloria
18 mar 10:35
+0
VOTURI
-0

Poteras, face mereu astfel de gestrui umane, nu este corect cand spuneti ca face campanie!!!! Este fals, o minciuna crasa!! Iar USL???? Astia sunt intr-o campanie vesnica, intr-o isterie continua.....au pus la cale tot felul de planuri puerile ,,,totul in zadar, daaaaaaaaar tinand cont ca au fost toate pe banii flatulatului- turnator- Voiculescu si a altor surse soros-iene nu-mi ramane decat sa ma amuz.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h