Primarul Capitalei:Locuitorii din D.Taberei vor avea căldură la parametri optimi cel târziu miercuriLocuitorii cartierului Drumul Taberei vor avea apartamentele încălzite la parametri optimi cel târziu în cursul zilei de miercuri, temperatura din calorifere urmând să crească gradual din noaptea de marti spre miercuri, a anunțat, marți, primarul general Răzvan Sava, după întâlnirea cu ministru Energiei, domnul Victor Vlad Grigorescu.

Primarul Capitalei:Locuitorii din D.Taberei vor avea caldura la parametri optimi cel tarziu miercuri
Primarul Capitalei:Locuitorii din D.Taberei vor avea căldură la parametri optimi cel târziu miercuri
Foto: opiniatimisoarei.ro

La întâlnire, la care au participat și conducerea RADET și a ELCEN, s-a stabilit ca, începând de miercuri, cele două entități să lucreze unitar pentru furnizarea în parametri optimi a agentului termic în Capitală.

RADET și ELCEN vor comunica zilnic, atât ministerului Energiei cât și Primăriei Capitalei, cantitățile de agent termic livrat populației, eventualele situații de criză sau avarie fiind gestionate unitar de cele două structuri.

”Prioritatea RADET și ELCEN este aceea de a asigura căldură în locuințele bucureștenilor, dincolo de problemele de ordin tehnic și financiar cu care se confruntă cele două entități. Se va lucra în comun pentru a livra un serviciu de calitate către populație”, a mai spus primarul general Răzvan Sava.

Mii de bucureşteni din sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei suferă, şi marţi, din cauza lipsei căldurii din calorifere, după ce luni a fost semnalată aceeaşi problemă rezolvată doar parţial, după cum recunosc autorităţile. 

Potrivit RADET, ELCEN ar fi responsabilă de lipsa căldurii din apartamentele bucureştenilor din sectoarele 5 şi 6 pentru că nu furnizează agent termic la temperatura optimă. La rândul său, şeful ELCEN Marcel Nicolaescu spune că a fost vorba de o defecţiune la cazanul 6 din zona de Vest a Capitalei şi, astfel, a fost întreruptă furnizarea agentului termic.

Etichete: căldură, Drumul Taberei, ELCEN, RADET, razvan sava

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE