Primarul Sectorului 1 NU dă bani pentru Spitalul de Arşi: Nu e corect să folosim banii locuitorilorPrimarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat într-un interviu că nu ar fi corect ca secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi să se reconstruiască din banii locuitorilor Sectorului 1 în condiţiile în care "e un spital naţional, este pentru toată Romania".

Spitalul de Arsi
Spitalul de Arşi

"Noi am face o clădire nouă pentru un spital al Sectorului 1, nu pentru un spital naţional. Sunt banii locuitorilor Sectorului 1 şi trebuie să îi folosim în primul rând pentru locuitorii Sectorului 1, şi când spun că e un spital naţional, spitalul naţional este pentru toată România. Nu ştiu dacă e ,,fair" (n.r. ,,corect"), ca să zic aşa, pentru locuitorii Sectorului 1 să folosim banii locuitorilor pentru toată România", a declarat edilul, în condiţiile în care unitatea medicală se află în administrarea autorităţii locale, potrivit Mediafax.

Precizarea primarului vine în contextul în care secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi, aflat în administrarea Primăriei Sector 1, a fost închisă de Ministerul Sănătăţii săptămâna trecută din cauza condiţiilor neigienice în care erau trataţi bolnavii şi a lipsei unui sistem de climatizare.

"Ea a fost consolidată în 2009, când eu eram viceprimar aici. Am vorbit ieri cu directorul interimar al spitalului, domnul Niţescu, mi-a prezentat o solicitare scrisă, a rămas să mă întâlnesc cu domnia sa joi sau vineri şi pot prezenta ce putem face noi, primăria, din ceea ce a solicitat. Bani avem, nu e problema banilor, e problema de legalitate, cum putem să îi ajutăm. Vedem daca se poate repara acel aparat vechi, dacă nu cumpărăm unul nou", a adăugat edilul.

Etichete: Dan Tudorache, Primaria Sectorului 1, Sector 1, spitalul de arși

0/2 COMENTARII
pesedeaua
22 Jul 09:08
+0
VOTURI
-0
Primarul are perfecta dreptate. Guvernul trebuie sa dea banii pentru spital. Platim asigurari de sanatate catre primarie? Daca vreti Bucale cu sectoare, atunci banii primariei de sector sa se duca pe reabilitari termice si alte imbunatatiri locale pentru sector. Solutia cea mai buna ar fi desfiintarea sectoarelor, care de peste 25 de ani au fost o vaca de muls pentru mafia securisto-interlopa.
Primarul Apartheid
22 Jul 08:15
+0
VOTURI
-0
Sa inteleg ca, in caz de nevoie, locuitorii sectorului 1 NU merg la acel spital?
"Domnul" primar are in cap idei de segregare? Cand te imbolnavesti sa ti se ceara buletinul si, daca nu stai in sectorul 1, sa fii lasat pe strada ca un caine?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE