Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, i-a propus lui Clotilde Armand funcţia de viceprimarNoul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, i-a propus, vineri, după depunerea jurământului de învestitură, lui Clotilde Armand, consilier USB, să ocupe funcția de viceprimar. Reprezentanta USB a refuzat.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, i-a propus lui Clotilde Armand functia de viceprimar
Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, i-a propus lui Clotilde Armand funcţia de viceprimar
Foto: Primaria Sectorului 1

"Eu spun că în sectorul 1 campania electorală s-a terminat de mult. Eu, împreună cu toți cei 27 de consilieri, trebuie să ne apucăm de treabă, să lăsăm politica la o parte și să fim o singură echipă, pentru că cetățenii sectorului 1 ne-au trimis pentru a face treabă, nu politică. Cu această ocazie, chiar o invit pe doamna Clotilde Armand, dacă dorește să acceadă la postul de viceprimar, îi întind o mână", a spus edilul, conform agerpres.ro.

Reprezentanta USB, care a candidat și ea pentru funcția de primar, a precizat ulterior că refuză această ofertă.

"Nu o să accept această propunere, pentru că noi, toată echipa, vrem să ne păstrăm libertatea completă de a alege care sunt proiectele bune, de a propune proiecte. Nu o să facem echipă cu PSD, ca partid, în niciun caz", a declarat Clotilde Armand.

Vineri a avut loc și depunerea jurământului de învestitură de către cei 27 de consilieri locali ai sectorului 1. La ședință a participat și fostul primar Andrei Chiliman. De asemenea, a fost prezent prefectul Paul Nicolae Petrovan.

Etichete: Clotilde Armand, Dan Tudorache, Sectorul 1, USB

0/2 COMENTARII
alex
24 iun 18:57
+0
VOTURI
-0
ii intinde o mana? :))) ce nenorociti sunt PSDistii astia
aaa
24 iun 14:33
+0
VOTURI
-0
Bravo Clotilde. Acum ca nu vrei sa participi la furt o sa inceapa sa arunce cu noroi in tine. Fii tare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE