Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, şi-a depus candidatura pentru un nou mandatALEGERI BUCUREŞTI 2016. Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat luni că și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat. El candidează din partea PSD. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Vreau să continuăm proiectele pe care le-am început în ultimii patru ani, pentru că împreună am reușit să progresăm mult, să formăm o comunitate activă și a cărei implicare este vizibilă. De ce trebuie să ducem lucrurile până la capăt? Pentru că iubim sectorul 3", a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. El a mai spus că una dintre prioritățile sale o reprezintă finalizarea reabilitării termice a blocurilor din sector.

"Chiar dacă nu am terminat de reabilitat într-un mandat, din codași în Capitală — pentru că eram pe ultimul loc — astăzi suntem campioni. Și nu doar în cei patru ani, ci campioni cu cele mai multe blocuri reabilitate din tot ceea ce înseamnă România", a precizat Negoiță, într-o înregistrare video postată pe Facebook.

Citeşte şi 350 de noi blocuri, incluse în PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ din Bucureşti. LISTA IMOBILELOR

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Încă 350 de blocuri din Sectorul 3 al Capitalei vor fi reabilitate termic de administraţia locală, în perioada următoare, anunţă primarul Robert Negoiţă care spune că, până în iunie 2016, alte 300 de imobile de locuinţe, la care au început deja lucrările, vor avea izolaţie termică şi geamuri termopan noi. Datele statistice arată că, în mai puţin de jumătate de an, edilul Sectorului 3 îşi propune să facă mai mult decât echivalentul a trei ani şi jumătate de mandat în PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ.

Etichete: depunere candidatura, luni, robert negoita, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
Secundarul General
19 Apr 07:42
+0
VOTURI
-0
Da, sigur. Reabilitare electorala facuta in graba si de proasta calitate. Muncitorii sunt pusi sa inceapa un bloc dupa care il lasa neterminat si se muta la altul apoi la altul, sa inceapa cat mai multe pentru a prosti cat mai multi fraieri. Votati-l ca v-a pus borduri roz, pavaje din placi lucioase pe care iarna te dai cu cracii in sus, alei prin curtile blocurilor si parcari "platite" pe trotuare, copaci betonati la radacina, locuri de joaca cu garduri ca la penetenciar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE