Primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD) vrea să trimită scrisori de 3 mil. euro. Ce scrie edilulDirecția de impozite și taxe locale a Sectorului 5, unde primar este Daniel Florea (PSD) vrea să încheie un acord cadru pe 4 ani pentru tipărirea și expedierea "Scrisorii Primarului", a deciziilor de impunere, înștiințărilor de plată, somații și titluri executorii, contract cu o valoare maximă estimată la peste 14,02 milioane de lei fără TVA (aprox. 3 milioane euro).

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD) vrea sa trimita scrisori de 3 mil. euro. Ce scrie edilul
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD) vrea să trimită scrisori de 3 mil. euro. Ce scrie edilul

"Scrisoarea Primarului", un document în care fiecare primar își prezintă realizările din mandat, la care este anexată și deciziile de impunere către contribuabili, va fi printată în 305.000 exemplare pe an, respectiv peste 1,22 milioane de exemplare în 4 ani.

Directia Impozite si Taxe Locale Sector 5 dorește să încheie un acord-cadru pe termen de 4 ani privind "Servicii de tiparire si expediere corespondenta" pentru Scrisoarea Primarului, Decizii de impunere, Înștiințări de plată, Somații și Titluri executorii generate de angajatii directiei, se arată în anunțul de licitație deschisă publicat marți, 12 noiembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP).

Valoarea totală estimată a acordului cadru depășește 14,02 milioane de lei (fără TVA) și va fi finanțată din fonduri bugetare.

CITEŞTE ŞI Încă 952 milioane lei pentru amenajarea spaţiilor verzi din Sectorul 5. Ce cumpără primarul Florea

Direcția Impozite și Taxe Locale funcționează ca serviciu public de interes local cu personalitate juridică și buget propriu finanțat integral de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București.

Ce vrea să cumpere Direcția de Impozite și Taxe locale a Sectorului 5:

Potrivit anunțului de licitație se dorește încheierea unui acord cadru pentru Servicii de tipărire si expediere corespondenta, astfel:

I. Servicii de tiparire
1. Pachet 1: 305.000 bucati/an (numar estimat) - Scrisoarea Primarului - Decizie de impunere /Instiintare de plata (persoane fizice/ persoane juridice) - Plic
2. Pachet 2: 50.000 bucati/an (numar estimat) – (persoane fizice/ persoane juridice) - Somatie - Titlu executoriu - Plic 3.
Pachet 3: 60.000 bucati/an (numar estimat) - (persoane fizice/ persoane juridice) - Decizii calcul acccesorii - Plic 4.
Pachet 4: 160.000 bucati/an (numar estimat) - (persoane fizice/ persoane juridice) - Somatie - Titlu executoriu - Plic 5.
Pachet 5: 100.000 buc/an (numar estimativ) - (persoane fizice/ persoane juridice) - Poprire - Plic. Detalii, pe Hotnews. 

CITEŞTE ŞI Tot bugetul pe un an al Primăriei Sectorului 5, în sumă de 820 milioane lei, dat pe spaţii verzi

Etichete: corespondenta Sectorul 5, daniel florea, directia de taxe si impozite, scrisoarea primarului, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE