Primarul Sectorului 5: Pieţele Rahova şi 13 septembrie vor intra într-un amplu proces de refacerePrimarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat, marţi, că Pieţele Rahova şi 13 septembrie vor intra „într-un amplu proces de refacere". El a precizat că în Piaţa Rahova va fi alocat un spaţiu pentru noul sediu al Direcţie de Impozite şi Taxe Locale Sector 5, iar în Piaţa 13 septembrie se iau în calcul şi alte variante pentru folosirea spaţiului, pe lângă rolul de piaţă.

Piata Rahova
Piaţa Rahova

În cazul Pieţei Rahova, studiul de fezabilitate este aproape gata. Vom da drumul la proiectare şi execuţie undeva la începutul lunii septembrie. Pentru Piaţa 13 septembrie, acum am demarat procedurile, vom face nişte studii să vedem cât de solidă mai e clădirea care acum se află în stare de degradare. Ea a fost abandonată foarte mult timp", a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

El a spus că în Piaţa Rahova, pe lângă refacerea acesteia, va fi alocat un spaţiu pentru noul sediu al Direcţiei Taxe şi Impozite Locale Sector 5, care va fi dat în funcţiune în 2018.

De asemenea, în cazul Pieţei 13 septembrie, aflată acum în stare de degradare, pe lângă rolul de piaţă, vor fi luate în calcul şi alte variante pentru folosirea spaţiului, urmând ca Primăria Sectorului 5 să organizeze o dezbatere publică în acest sens.

Trebuie să păstrăm neapărat şi rolul de piaţă, dar avem idei despre cum va fi folosit spaţiul respectiv. După ce vom alege o soluţie, să vedem ce vom face acolo în afară de piaţă, vom avea şi o estimare a costurilor care vor rezulta în urma studiilor de fezabilitate. Cred că vom avea posibilitatea concretă de a răspunde tuturor întrebărilor în jurul datei de 10 noiembrie", a subliniat primarul.

Etichete: piata Rahova, piata rahova bucuresti, Primăria Sectorului 5

0/3 COMENTARII
JeffreyWaiva
29 aug 09:58
+0
VOTURI
-0
https://vest-best.vsemaykishop.ru - Создай свою майку
https://vest-best.vsemaykishop.ru - http://s41.radikal.ru/i093/1708/b8/662d3e3603cf.png


https://vest-best.vsemaykishop.ru - футболки майки оптом чебоксары#...
JeffreyWaiva
29 aug 02:43
+0
VOTURI
-0
https://vest-best.vsemaykishop.ru - Создай свою майку
https://vest-best.vsemaykishop.ru - http://s41.radikal.ru/i093/1708/b8/662d3e3603cf.png


https://vest-best.vsemaykishop.ru - ramones футболки#...
Thomasret
29 aug 00:49
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2v1PlgM - Глобальная криптовалютная биржа с низкими комиссиями
Надоели накладные расходы по биржевым операциям?
http://bit.ly/2v1PlgM - WCX даст Вам все то-же, что и другие, но при меньших в 10 раз комиссиях.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h