Primarul Răzvan Sava cere RADET reluarea căldurii în blocurile debranșate din cauza restanțelorPrimarul General Razvan Sava a cerut conducerii RADET să găsească soluții pentru reluarea căldurii în blocurile debranșate de la rețeaua centralizat, din cauza restanțelor. Directorul RADET a anunțat că începând de joi va relua discuțiile cu asociațiile de proprietari restante. 

Primarul Razvan Sava cere RADET reluarea caldurii in blocurile debransate din cauza restantelor
Primarul Răzvan Sava cere RADET reluarea căldurii în blocurile debranșate din cauza restanțelor

"Fac un apel, domnule director RADET, pentru locuitorii celor aproape 400 de blocuri care sunt debransate de la sistemul centralizat pentru neplata! Sunt conditii meteo extreme si trebuie sa avem in vedere faptul ca sunt si buni platnici printre ei si nu trebuie sa sufere de lipsa caldurii. Prioritatea noastra in aceasta perioada trebuie sa fie sanatatea populatiei", a spus primarul general Razvan Sava.

Directorul RADET l-a asigurat pe Primarul General ca, incepand de joi, vor fi initiate discutii cu asociatiile de proprietari restante.

"Vom analiza situatia si se va lua legatura cu asociatiile de locatari restante, astfel incat sa nu mai existe pe viitor o astfel de problema", a spus directorul RADET, Valentin Vitalariu.

De asemenea, primarul general a anuntat ca bucurestenii care au fost afectati de intreruperile de caldura cauzate de avariile in reteaua ELCEN au RADET nu vor plati in plus pentru factura de consum a agentului termic.

"Fiecare bloc din Capitala este monitorizat si contorizat. Este imposibil ca locuitorii Capitalei sa plateasca mai mult decat au primit si au consumat. Acel contor inregistreaza cantitatea de caldura livrata, iar aceasta cantitate este preluata intr-un program de calcul si este facturata catre populatie. Nu exista posibilitatea interventiei umane in acest sistem astfel incat sa spunem ca exista o greseala si ca din greseala un bloc
plateste mai mult decat a consumat", a explicat directorul RADET.

Etichete: căldură, datorii, primar general, RADET, razvan sava

0/3 COMENTARII
Crissss
07 ian 17:08
+0
VOTURI
-0
Lasă-l, că omul e dus cu capul. Mă mir că n-a mai băgat-o pe aia cu „nu pune nimeni botu'” și cu moldovenii.
Îi place să se citească pe calculator. Ignoră-l, și poate pleacă.
Catre Cris
07 ian 10:10
+0
VOTURI
-0
Bai nene, tu esti prost sau doar te faci?
Exista un contor in bloc, cel citit de RADET. El spune cati metri cubi de apa au trecut prin el, si la ce temperatura. Pe baza indicatiei aluia se stabileste cat are de platit asociatia.
Asociatia, pe de alt aparte, se bazeaza pe apometre ca sa repartizeze consumul facturat pe apartamente.

Deci. Blocul plateste doar apa calda, indicata de contor. Apometrele tale sunt doar repartitoare de costuri. Pricepi?
Cris
07 ian 07:05
+0
VOTURI
-0
Se fura la apa calda, care curge mai mult rece prin apometre de apa calda. Trebuiau montate niste contoare individuale care sa tina cont de temperatura agentului termic si plata sa fie corespunzatoare. In tot Bucurestiul apa calda curge la temperatura necorespunzatoare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE