PRIME de instalare de 3.500 de lei pentru unii angajaţiUnii angajaţi ar putea primi prime de instalare de 3.500 de lei, după cum ia în calcul Ministerul Muncii. 

PRIME de instalare de 3.500 de lei pentru angajati (Foto train2perform.ro)
PRIME de instalare de 3.500 de lei pentru angajaţi (Foto train2perform.ro)

Ministerul Muncii are în vedere acordarea unor sub­venţii pentru angajatorii care recrutează personal din zonele defavorizate din România, cum sunt, de exemplu, regiunile în care s-au închis mine, iar locuitorii rămaşi fără loc de muncă nu au altă posibilitate de angajare în apropiere de casă.

„Intenţionăm să acordăm o serie de subvenţii angajatorilor. Spre exemplu, pentru cei din zonele defavorizate care îşi găsesc o slujbă la 50 de kilometri de domiciliu sau pentru cei care fac naveta să primească subvenţii de 1.000, respectiv 3.500 de lei sub forma unor prime de instalare, astfel încât aceştia să poată câştiga un venit chiar departe de casă fiind", a spus Claudia-Ana Costea, citată de Ziarul Financiar.

Citeşte şi DOI MINIŞTRI ai cabinetului Cioloş ar putea pleca din Guvern

Doi miniştri ar putea părăsi cabinetul Cioloş. Ministrul Muncii, Ana Costea, şi cel al Agriculturii, ar urma să plece din Guvern. În timp ce ministrul Muncii se află în plin scandal legat de legea salarizării, sindicaliştii contestând propunerile guvernamentale, Irimescu a făcut, în ultimul timp, mai multe declaraţii controversate, de care Executivul s-a delimitat.

Această măsură ar face parte dintr-un set de pro­pu­neri convenite de Ministerul Muncii împreună cu repre­zen­tanţii confede­ra­ţiilor sin­di­cale şi patronale, care are ca scop creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă.Etichete: angajaţi, Ministerul Muncii, prime de instalare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h