Primele decizii pe care le va lua Gabriela Firea. Care sunt "urgenţele" în BucureştiGabriela Firea, câştigătoarea alegerilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, a anunţat care vor fi primele decizii pe care le va lua după ce se va instala la Primărie. Firea a enumerat urgenţele, printre acestea enumerându-se semnarea contractului pentru dezinsecţie şi reintroducerea în trafic a celor 330 de autobuze 'blocate în garaj'.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Urgenţa este, şi mi-a fost semnalată de bucureşteni, semnarea contractului pentru dezinsecţie. Sunt foarte mulţi ţânţari în Bucureşti, şoareci şi şobolani. Părinţii sunt disperaţi, merg cu copiii în parc şi vin cu ei aproape tumefiaţi de pişcăturile de la insecte. Asta e ceva care trebuia făcut din decembrie şi a trebuit să ajungem noi la Primăria Generală pentru a urgenta lucrurile.

Apoi, în prima şedinţă a Consiliului General, va trebui aprobată strategia energetică, pe baza căreia să se stabilească caietul de sarcini şi, de asemenea, să se poată ridica aplicaţia privind cele 187 de milioane de euro - suma necesară modernizării RADET-ului, pentru că, în foarte scurt timp, va veni anotimpul rece şi bucureştenii trebuie să aibă apă caldă şi căldură şi, dacă se poate, şi o factură redusă", a declarat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, o urgenţă o reprezintă şi scoaterea în circulaţie pentru bucureşteni a celor '330 de autobuze ale RATB-ului, care sunt acum blocate în garaj pentru că nu au piese'. De asemenea, Firea a mai spus va propune o rectificare bugetară.

Etichete: dezinsectie Bucuresti, Gabriela Firea, gabriela firea primar general, RATV, urgente Bucuresti

0/2 COMENTARII
elena
08 Jun 11:58
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
igig
07 Jun 15:47
+0
VOTURI
-0
Care stratefie sa fie aprobata? Aia care va fi gata in 2017?:))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE