Primele efecte ale Pasajului Pipera: Blocaje în trafic. FOTOGALERIEPrimarul general, Sorin Oprescu, spunea înainte de inaugurare că Pasajul Pipera va rezolva problema traficului pentru 48.000 de maşini care tranzitează zona de nord a Capitalei. În primele zile de la deschiderea circulaţiei, pasajul a reprezentat doar o nouă sursă de stres pentru şoferi. Primele blocaje au apărut imediat după vacanţa de 1 mai. Mai exact, în dimineaţa zilei de 2 mai, în jurul orei 8.30, traficul s-a blocat la intersecţia N. Caramfil cu Șos. Pipera, coloana de maşini depăşind rampa de urcare pe pasajul Pipera. O coloană de zeci de maşini s-a format şi pe Nicolae Caramfil, pe direcţia dinspre Băneasa. În final a fost nevoie de intervenţia poliţiei rutiere pentru a debloca intersecţia.

Situaţia s-a repetat în fiecare dimineaţă din această săptămână, dar şi seara între orele 5 şi 7. Maşinile se blochează în intersecţie în condiţiile în care, odată cu deschiderea Pasajului Pipera, maşinile vin de pe trei benzi spre Nicolae Caramfil, dar au la dispoziţie o singură bandă imediat ce trec de intersecţie spre Amabasada Chinei. Tot pe o bandă trebuie să strecoare şi şoferii care vin dinspre Băneasa, de pe două benzi pe Nicolae Caramfil.

Primarul general, Sorin Oprescu, a ştiut încă dinainte de inaugurarea pasajului despre posibilitatea apariţiei unor astfel de blocaje. În urmă cu câteva luni, edilul-şef spunea că soluţia ar fi realizarea unui sens giratoriu la intersecţia N. Caramfil cu Șos. Pipera. După ce s-au făcut câteva teste, s-a renunţat însă la această idee.

“Nu se mai face sens giratoriu. S-a încercat, dar nu este spaţiu suficient. Nu avem ce face acolo. Nu putem intra în zidul bisericii. Vom avea stopuri în trei timpi. Ne gândim şi să facem două benzi de intrare dimineaţă şi două de ieşire seara, alternativ în funcţie de trafic. Oricum, după deschiderea pasajului, traficul în zonă va fi supravegheat 24 de ore din 24 de echipaje de poliţie”, spunea primarul cu câteva zile înainte de deschiderea pasajului.

Până acum, în afară de reprogramarea semafoarelor, în zonă nu s-a luat nicio măsură. Doar poliţia rutieră incearcă să salveze situaţia direcţionând traficul. B365.ro a trimis Primăriei încă din 2 mai o solicitare privind eventuale măsuri avute în vedere de instituţie pentru rezolvarea acestei probleme. Până la această dată, Primăria Capitalei nu a transmis niciun răspuns.

Etichete: blocaj, intersecţie, pasajul pipera, realitatea, Șoseaua Pipera, trafic

0/0 COMENTARII
crs
05 mai 15:06
+0
VOTURI
-0

NU E VINA LU OPRESCU, CA TOTI TARANII DIN BUCALE SE DUC LA IARBA VERDE>>>

radu state
05 mai 13:15
+0
VOTURI
-0

Ca inginer pot sa zic un singur lucru despre Bucurestiul ultimilor 4 ani: imi dau seama ce inseamna pentru Bucuresti un lucru ca statia de epurare de la Glina”! Bucurestiul era singura capitala din UE fara o statie de epurare a apelor.

camelia
05 mai 13:15
+0
VOTURI
-0

HAI Romania, hai Bucuresti! Ba, prapaditilor, Oprescu a pus Capitala pe harta fotbalului European cu Stadionul National! hai Steaua

constantin
05 mai 13:15
+0
VOTURI
-0

La Basarab se circula mult mai bine. fac drumul in fiecare zi si nu se compara. plus ca arata exceptional. ati facut o traba rozava, domnule primar. astia nu il mai terminau in veci!

crivatu
05 mai 13:14
+0
VOTURI
-0

Se vede foarte clar ca MDRT a favorizat primariile puterii. Nu este vorba de competenta la primarii actualei puteri, pentru ca daca erau competenti aveau o rata de absorbtie mult mai mare.

antoaneta
05 mai 13:13
+0
VOTURI
-0

Prin fonduri europene se vor construi si dota doua ambulatorii la spitalul de copii “Victor Gomoiu” si Spitalul de ortopedie si traumatologie Foisor! E o veste buna pentru medicii si cred ca ar trebui sa fim recunoscatori ca avem un primardin aceeasi breasla. Sanatatea e mai importanta decat toate!

observator
05 mai 13:13
+0
VOTURI
-0

Sunt foarte bucuroasa ca se rezolva si problema traficului din berceni. Pasajul subteran Piata Sudului, care va rezolva circulatia din aceasta zona, fluidizand traficul in toate directiile din cartierul Berceni, sectorul 4 si corelatiile pe care aceasta zona le are cu restul orasului, va fi realizat in mare parte cu fonduri europene in valoare de cca 30 de milioane de euro. Mai mult, prin fonduri europene, la Spitalul Colentina se va finaliza modernizarea pavilionului de cercetare si dezvoltare.

doctoru
05 mai 13:13
+0
VOTURI
-0

Oprescu a reusit in 4 ani de mandat sa modernizeze spitalele din Bucuresti, in timp ce in tara PDL a inchis peste 70 de spitale. Colegii mei medici pleaca din tara, iar multe dintre spitalele functionale sunt si acum subfinantate si pline de datorii.

sorina dumitrescu
05 mai 13:13
+0
VOTURI
-0

Printr-o conjunctura nefericita, am avut mult de-a face cu spitalele din Bucuresti, care si-au schimbat fata total de cand Oprescu le-a preluat.

valentin
05 mai 13:12
+0
VOTURI
-0

Acum 4 ani, Centrul Istoric era un camp de batalie, plin de transee. Nu se facea nimic, dar cheltuieli deja se facusera. Oprescu a reziliat contractul, dupa care lucrurile au inceput sa se miste si acum iata cate beneficii sunt de pe urma unui lucru facut cum trebuie!

antoaneta
05 mai 13:12
+0
VOTURI
-0

Pentru simplul fapt ca el este primarul general la Capitlei, ales de cetatenii Bucurestiului, orice partid politic ar trebui sa-l sprijine pe Oprescu. Cine nu face acest lucru se situeaza impotriva bucurestenilor.

cristina
05 mai 13:11
+0
VOTURI
-0

Ca bucuretean, ma simt reprezentat de Oprescu pentru ca are o anumita conduita, pentru ca stie care sunt interesele orasului si nu face politica unde e loc de administratie. In aceste conditii, orice partid politic ar trebui sa-l sprijine pe Oprescu. Cine nu face acest lucru se situeaza impotriva bucurestenilor.

tina
05 mai 13:11
+0
VOTURI
-0

Primarul Oprescu a demostrat ca ii respecta pe bucuresteni, ca le cunoaste problemele si ca incearca sa le rezolve. Pentru ca e medic este capabil sa inteleaga suferinta celor din jur.

constantin
05 mai 13:11
+0
VOTURI
-0

Cel putin cu Oprescu, in ultimii ani nu am mai avut parte de acel circ politic cu certuri si improscari cu noroi. Primarul si-a vazut de treaba si a ramas alaturi de oameni.

costel baterie
05 mai 13:11
+0
VOTURI
-0

Fata de altii, Oprescu a reusit sa finalizeze proiecte. Nu s-a apucat sa arunce la gunoi un anumit proiect pentru ca era facut de altcineva, ci a luat proiectul, la reparat si la finalizat.

constantin
05 mai 13:10
+0
VOTURI
-0

Oprescu a aratat ca se poate sa se finalizeze proiecte, chiar si pe timp de criza, chiar si cu un Consiliu potrivnic. Bucurestiul este pe un drum bun si va avea mult de castigat datorita investitiilor facute in ultimii ani.

analog
05 mai 13:10
+0
VOTURI
-0

In Bucuresti au inceput sa apara locuri unde iti face placere sa te duci. Pe mine Oprescu m-a convins ca se poate.

zulu
05 mai 13:09
+0
VOTURI
-0

Consider ca Oprescu a facut in acesti ani de mandat cat nu s-a facut in 20. Bucurestiul se modernizeaza, e placut sa te plimbi pe strazi, te simti intr-o capitala europeana atunci cand est in centru si s-a construit o anumita atmmosfera. Sunt locuri unde iti face placere sa te duci. PE mine m-a convinss ca se poate.

antoaneta
05 mai 13:09
+0
VOTURI
-0

Capitala are nevoie de Sorin Oprescu pentru a-si continua dezvoltarea. Ca doar sub conducerea lui s-a transformat orasul asta intr-o adevarata capitala europeana!

crina crinuta
05 mai 13:09
+0
VOTURI
-0

Oprescu a fost genul de primar care a recompensat sau a multumit, intr-un fel sau

altul, oamenilor de cultura ai Romaniei, care ne fac sa ne simtim mandri ca suntem romani.

adevarul doare
05 mai 13:08
+0
VOTURI
-0

Nu stiu de sectoare, dar PMB-ul clar il castiga Oprescu. Pentru ca au un candidat puternic,

unul care merita votat.

lovele
05 mai 13:08
+0
VOTURI
-0

Oprescu a demonstrat pana acum ca este un primar bun si care se implica, spre deosebire de cei de dinaintea lui care nu au facut decat sa fure si sa insele cetatenii.

duduia
05 mai 13:08
+0
VOTURI
-0

Mare jale o sa fie pe capetele portocalii cand o sa castige Oprescu iar. La cat au

facut si pe dracu-n patru sa ii faca o imagine negativa, ii cred si eu. Nu le iese pentru ca e

foarte greu sa faci o imagine proasta unui om care a facut treaba si care s-a implicat maxim in

problemele orasului..

cosmin condrut
05 mai 13:08
+0
VOTURI
-0

Exact asta e ceea ce ma face si pe mine sa nu fiu atat de inversunata impotriva primariei. Apoi, vad ca nu am auzit nimic de tipul ca "vom face", "va fi" si dintr-odata a aparut un stadion, un pasaj, un centru istoric reabiliat. asta mi se pare fabulos pentru scena politică românească.

maria
05 mai 13:07
+0
VOTURI
-0

E Bucureştiul meu!!cand vine vorba de Pasaj, stadion, centru, statie de epurare...de tot, Adică pana la urmă noi o sa il folosim, nu? Asta suna destul de aberant sa te apuci sa ii zici omului ca vezi domne si-a dus la sfarsit un proiect. E cam prea de tot.

tina
05 mai 13:07
+0
VOTURI
-0

Are dreptate Oprescu. Oricum, dacă locuieşti în zonă poţi să vezi de acum cum va fi. Arată foarte bine şi mi se pare rea-voinţa să te apuci să ii dai în cap omului după ce a făcut ceva.

luiza radomir
05 mai 13:07
+0
VOTURI
-0

Oprescu a dovedit nu o data ca este un om capabil. Daca avea sustinerea

consiliului, problema era deja rezolvata. In fine... asta e situatia, nu mai avem ce zice.

Important e ca Oprescu va rezolva problema cainilor comunitari, PENTRU CA POATE!

zulu
05 mai 13:06
+0
VOTURI
-0

Arată bine oricum si e bine că se mai mişcă ceva. macar acum sa il faca repede ca daca vine pdl-ul la primarie nu mai are nico sansa sa fie terminat.

lovele
05 mai 13:06
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu e totusi orice om din popor. e un doctor in stiinte medicale. a fost directorul spitalului atata timp. nu e orice "ciumpalac" sa ma exprim in termenii trendului

analog
05 mai 13:06
+0
VOTURI
-0

Arată bine tot orasul, ce să zic. E bine că se mai mişcă ceva măcar acum. Adevărul e că dacă erau proiectate lucrurile astea mai de dianinte, nu cred ca mai ştiau bucureştenii să le atribuie vreunui primar. Sunt totuşi multe proiecte care trebuie finalizate. De aceea, mă tem că o nouă echipă n-ar mai continua lucrările incepute.

valeria
05 mai 13:05
+0
VOTURI
-0

Oprescu e singurul primar care a aratat ca se poate ca Bucuresti sa fie o capitala europeana, cu un stadion adevarat, cu un pasaj grandios, cu un centru istoric impunator. Toti ceilalti sunt niste papagali.

amalia
05 mai 13:05
+0
VOTURI
-0

Dacă Sorin Oprescu intră in cursa prezidenţială, îl votez!!! Dacă nu ne-am învrednicit de Principele Radu, ne mulţumim cu gîga tv sau cum întoarce pîna si pinalti armele Sorin Oprescu. Da, un golan. Dar intelectual. Vorba unui prieten: are câteva biblioteci distanţă faţă de Băsescu.

radu ilie
05 mai 13:04
+0
VOTURI
-0

Daca ar fi toti primarii din Romania asa cum e Oprescu, tarii asteia i-ar merge mult

mai bine!!

radu petre
05 mai 13:04
+0
VOTURI
-0

Sincer sa fiu nu ma asteptam sa faca Oprescu asa o treaba buna. Am zis ca daca

are conslieri pedelaci care sa-i puna bete-n roate, nu o sa reuseasca sa faca mare lucru. Dar

iata ca a reusit. Ceea ce ii da de doua ori credit. Felicitari, domnule primar! Tineti-o tot asa!

antoaneta
05 mai 13:04
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu este omul care poate, ne-a demonstrat asta. Are o ditai lista de

realizari, o lista pe care nimeni nu o poate contesta. Il felicit si ii doresc sa castige un nou

mandat, pentru ca noi, bucurestenii, avem nevoie de dansul!

crivatu
05 mai 13:03
+0
VOTURI
-0

In timp de criza, Bucurestiul s-a dezvoltat. A ajuns sa arate ca o adevarata

capitala europeana. Acesta este doar meritul lui Oprescu. Aveti nevoie de vreo dovada mai

buna ca el este omul potrivit pentru primarie??? Eu nu, am sa il votez pe Oprescu pentru ca

este singurul primar care a demonstrat ca POATE si VREA sa faca !

zulu
05 mai 13:03
+0
VOTURI
-0

Daca adunam realziarile lui Oprescu, trebuie sa le adunam pe cele ale celor 4 primari de

dinainte daca vrem sa ajungem la jumate din cat a afacut actualul primar.

natalia
05 mai 13:03
+0
VOTURI
-0

Numai in ultimul an de cate ori a aparut in presa faptul ca "o noua propunere a lui Oprescu a fost refuzata de consilieri". Ar fi stupid ca Oprescu sa nu semneze propriile proiecte. Stim cu totii ca majoritatea consilierilor sunt din p d l si au ca singur scop distrugerea lui Oprescu...

amalia
05 mai 13:02
+0
VOTURI
-0

Daca nu vezi o diferenta, inseamna ca nu esti din Bucuresti. Uita-te numai cum arata centrul vechi in 2008 si cum arata acum.

analog
05 mai 13:02
+0
VOTURI
-0

In ciuda tuturor piedicilor puse de consilieri, Sorin Oprescu tot reuseste sa faca

treaba in Bucuresti, mai buna decat au facut toti primarii de dinaintea sa la un loc. Bravo lui

ca nu s-a lasat in fata oilor portocalii care fug orbeste dupa implinirea intereselor lor politice

si nu dupa ce e bine pentru oras si pentru cetateni.

constantin
05 mai 13:02
+0
VOTURI
-0

Oprescu e genul de primar care si-a gasit timp sa se implice in viata culturala a tarii, si-a

gasit mereu timp pentru a promova oamenii de valoare ai Romaniei, ceea ce este de apreciat la

un primar care are in responsabilitate un oras atat de mare precum Bucurestiul.

zulu
05 mai 13:01
+0
VOTURI
-0

Bun, deci eu vad lucrurile cam asa: singurul candidat care are sanse reale sa castige alegerile este Sorin Oprescu. Si asta din cauza ca este singurul candidat capabil, sincer si gospodar dintre toti. Prigoana este un om de afaceri pdl-ist (ce poate fi mai rau de atat? are

hotia in sange....) Nicusor Dan este tanar si nu are nici un pic de experienta in administratie,

Becali e dus cu pluta clar ...asa ca da, Oprescu candideaza practic singur!

antoaneta
05 mai 13:01
+0
VOTURI
-0

Bine ar fi sa castige Oprescu! A facut treaba buna in Bucuresti in timpul mandatului sau. Si imi place ca nu merge toata ziua pe la televiziuni sa ii critice pe altii, cum face ciurda portocalie. Il respect si ii garantez votul meu domnului Oprescu!

adevarul doare
05 mai 13:01
+0
VOTURI
-0

Oprescu e greu de batut pentru ca a fost cel mai bun primar pe care Bucurestiul l-

a avut in ultimii ani. S-a implicat, a mers pe teren, a muncit, nu a stat toata ziua in birou sa dea

ordine. Multumita lui avem Pasajul Basarab, Arena Nationala, centrul vechi renovat si sute de

alte strazi si bulevarde reparate. A facut din Bucuresti o capitala europeana. Tot el a adus

finala UEFA la Bucuresti, ceea ce va atrage o gramana de bani pentru orasul asta.

luiza radomir
05 mai 13:00
+0
VOTURI
-0

uitati-va pe bilantul lui Oprescu: e o lista impresionanta, pentru care primarul merita tot respectul. A pus osu la munca, a reusit sa repare ce altii au stricat in multi ani de zile. Merita sa fie votat din nou, sunt convins ca va face mult mai multe in noul mandat, mai ales daca nu va avea un consiliu ostil ca pana acum.

natalia
05 mai 13:00
+0
VOTURI
-0

Am vazut si mai devreme o interventie televizata a lui Oprescu, in pauza de masa. Pe langa

faptul ca este un om foarte simpatic, acum a demonstrat tuturor ca a facut! Se poate face

treaba in Bucuresti, trebuie doar sa vrei! Sau sa fii lasat...dupa cum bine a spus si Oprescu,

unele lucrari ar fi fost finalizate daca nu ar fi trebuit sa se judece ani de zile cu unii-altii pentru

a repara greselile facute de primarii de dinainte. Tot respectul, Oprescule! Am sa te votez

pentru ca meriti!

zulu
05 mai 13:00
+0
VOTURI
-0

Bilantul este unul care nu poate fi contestat decat de cei prezenti in sediul Modrogan.

antoaneta
05 mai 12:59
+0
VOTURI
-0

Oprescu a dat dovada inca o data ca pe langa spiritul managerial pe care il poseda, are si

un farmec aparte.

luiza radomir
05 mai 12:59
+0
VOTURI
-0

Oricine poate comenta, dar incepe sa arate ca un oras european!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h