Primele fotografii de la nunta lui Robert Turcescu. GALERIE FOTOSâmbătă dimineaţa, jurnalistul a făcut cununia civilă la primărie şi a mers mai apoi la biserică pentru cununia religioasă. 

Robert Turcescu s-a cununat civil, sâmbătă, cu iubita sa de 25 de ani, designerul Oana Nuţu. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Paparazzii s-au luat la bătaie cu paznicii de la Starea Civilă sector 1, imediat după ce Turcescu a ajuns la eveniment.

Reporterii dornici de imagini exclusive s-au bătut cu oamenii de pază care asigurau protecţia lui Robert şi a viitoarei lui soţii, Oana Nuţu, potrivit România TV.

Cu toate că Robert Turcescu şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a nu fi asaltat de reporterii avizi de senzaţional, un paparazzo de la o publicaţie mondenă a reuşit să se strecoare în curtea Primăriei unde urma să aibă loc cununia civilă a jurnalistului. Reporterul indiscret a reuşit să prindă câteva cadre, până în momentul în care a fost prins de oamenii de pază. S-a produs o altercaţie, în urma căruia reporterul a fost alungat.

În jurul orei 18.00, Robert Turcescu şi Oana Nuţu au ajuns la biserică, unde are loc cununia religioasă. Fostul realizator de televiziune nu este la prima căsătorie.

Jurnalistul a mai fost însurat o dată, cu Corina (43 de ani), cea care i-a dăruit şi o fată, Ioana (12 ani). Cei doi au divorţat în 2004. De asemenea, el a avut o relaţie de zece ani cu Oana Sârbu, care s-a încheiat anul trecut, discret, fără ca povestea să ajungă la urechile presei. Oana Nuţu este cu 14 ani mai tânără decât Robert Turcescu şi lucrează în domeniul designului vestimentar. Relaţia jurnalistului cu noua sa parteneră de viaţă a fost descoperită vara aceasta, când Robert şi Oana au fost surprinşi de jurnalişti mergând împreună la cumpărături, într-un mall

Etichete: casatorie, cununie religioasă, mireasa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE