Imagini cu locuinţele distruse de INCENDIUL devastator din TITAN VIDEOIncendiul devastator din cursul zilei de miercuri, atunci când pompierii s-au luptat peste 10 ore cu focul, a afectat 168 de garsoniere situate la cele patru etaje ale blocului și alte 34 aflate la mansardă.

Primele imagini cu apartamentele mistuite de flacari din Titan
Primele imagini cu apartamentele mistuite de flăcări din Titan
Foto: Romania TV

Puţine lucruri mai amintesc de faptul că acest bloc a fost unul normal, care adăpostea sute de familii fericite. În urma incendiului a rămas mult scrum, iar locuinţele care nu au fost afectate de flăcări sunt în prezent inundate cu apa provenită de la stingerea focului.

SURSA: ROMANIA TV

Toţi locatarii au fost evacuaţi, la faţa locului intervenind 12 echipaje de pompieri şi patru autoscări. O femeie s-a intoxicat cu fum şi a fost transportată la spital. Un alt bărbat a suferit un atac de panică şi a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale. O a treia victimă, o femeie de aproximativ 30 ani a fost transportată la spitalul Al. Obregia, în stare stabilă. În urma incendiului, au mai fost transportate la spital alte două persoane intoxicate cu fum — un bărbat de 56 ani, la Spitalul Floreasca, și un pacient surdomut la Spitalul "Sf. Ioan".

 

 

 

Etichete: bloc titan, incendiu Titan, primele imagini incendiu titan, titan

0/1 COMENTARII
primarele
11 Mar 13:49
+0
VOTURI
-0
"Puţine lucruri mai amintesc de faptul că acest bloc a fost unul normal, care adăpostea sute de familii fericite" LOL - ala era unul di cele mai imputite camine de nefamilisti, "anvelopate" si "mansardate". http://sales.citr.ro/imagine.php?img=DSCF3060.JPG

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE