Primele imagini cu Dacia Duster 2017. Cum arată un SUV românesc cu ŞAPTE LOCURI FOTOPentru 2017, SUV-ul Dacia Duster este setat să includă un nou model cu şapte locuri, iar pe lângă schimbările pe care le-ar putea primi s-ar afla şi un nou nume: Grand Duster.

Dacia
Dacia

Dacia tocmai a depăşit patru milioane de maşini vândute la nivel mondial, iar marca de buget de la Mioveni va căuta să păstreze acest impuls cu un val de noi modele. Planurile includ un nou Duster, iar, pentru a valorifica mai bine piaţa SUV-urilor aflată în continuă creştere, o versiune mai mare şi mai practică, cu şapte locuri, eventual sub denumirea Grand Duster.

Pentru a menţine costurile cât mai mici, Grand Duster va folosi platforma actualei versiuni cu cinci locuri, dar cu un ampatament mărit pentru a găzdui un al treilea rând de scaune. Versiunea cu şapte locuri va măsura în jur de 4,7 metri lungime - cu 2 cm mai lung decât un Duster standard. De asemenea, versiunea standard este de aşteptat să crească cu aceeaşi lungime, până la aproximativ 4,3 metri.

 

Etichete: Dacia Duster, DACIA DUSTER 2017, MASINA DACIA

0/1 COMENTARII
Razvan
15 Jul 09:31
+0
VOTURI
-0
Cum sa fie cu 2cm mai lung? poate 20cm. Ati preluat greseala de la Mediafax. Poate mai si ganditi cand scrieti ceva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE