Primele imagini cu momentul crimei de la Dristor. VIDEO ŞOCANT surprins de camerele de supraveghereAu apărut primele imagini din momentul în care tânăra de 25 de ani este împinsă pe șine de către femeia de 36 de ani, care a creat panică în București în cursul serii de marți. Imaginile au un puternic impact emoțional.

Incident socant la metrou
Incident şocant la metrou
Foto: captură video

 O tânără a fost omorâtă la metrou, la stația Dristor, marți seara de către o femeie, Magdalena Șerban, din Craiova. Agresoarea încercase același lucru cu câteva ore mai devreme, la o altă stație, Costin Georgian.

Mecanicul de metrou care a lovit-o pe Alina la Dristor a reconstituit filmul tragediei: "Am văzut-o pe fată cum cade, am frânat ..."
În imagini se vede cum tânara de 25 de ani a fost împinsă, în timp ce se uita în telefonul mobil şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren.

Imediat pe social media a început o dezbatere legată de faptul că nimeni nu a intervenit să o ajute pe tânăra ucisă. În imagini apar câteva persoane care nu vin spre victimă pentru a o ajuta să se ridice. Mai mult, criminala se îndepărează de la locul faptei fără ca nimeni să o împiedice. Politia avea să o reţină abia peste câtea ore, în zona Unirii.


Etichete: crima metrou, imagini socante, metrou bucuresti

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU
14 dec 19:07
+0
VOTURI
-0
Oferta originala lucru acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h