Primele imagini cu noua Dacia Duster. Cu ce vine în plusDacia Duster, cel mai de succes model Dacia, va avea un nou look.  Noul Duster va fi mai lung și va oferi în premieră și opțiunea pentru șapte locuri atît de apreciată la fostul Logan MCV. 

Noua Dacia Duster va fi primul model Dacia care se va construi pe noua platformă modulară CMF a Alianței, utilizată și pentru noile Renault Megane și Talisman. Începe astfel o nouă eră pentru Dacia, care va renunța după 13 ani la platforma celei de-a doua generații Renault Clio utilizată care a stat la baza lui Logan, Sandero, Duster.

O a doua mare schimbare se referă la dimensiunile mașinii. Noul Duster va fi mai lung cu 18 cm și va ajunge astfel la 4,50 metri, urmând să ofere în premieră și opțiunea pentru șapte locuri atît de apreciată la fostul Logan MCV, scrie publicația Auto Expert. 

Gama de motoare nu se va schimba, urmând a fi oferite în continuare 1.5 dCi și noul 1.2 TCE în combinație cu transmisie față sau integral.

Etichete: Dacia Duster, Logan, renault

0/1 COMENTARII
Sandu al-III-lea
08 feb 16:06
+0
VOTURI
-0
Acestea nu sunt decat randari de imagine.Cum isi inchipuie unii ca ar putea sa arate viitoarea generatie de Duster.De exemplu jurnalisti auto.Adevarata fata a masinii si in general tot designul nu-l stiu decat producatorii si designerii Renault si nu e dezvaluita decat cu foarte putin timp inainte de lansare in cazul de fata,se pare 2017.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE