Primele imagini video de la accidentul de tramvai din Pasajul Lujerului Primaria Capitalei a cerut constituirea unei comisii de ancheta in cazul carambolului cu tramvaie din Pasajul Lujerului Foto Mediafax
Primăria Capitalei a cerut constituirea unei comisii de anchetă în cazul carambolului cu tramvaie din Pasajul Lujerului Foto Mediafax

86 de persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei tramvaie, produs în Pasajul Lujerului din Capitală. Cele patru spitale bucureştene unde au fost transportate victimele accidentului au înregistrat 86 de prezentări la Unităţile de Primiri Urgenţe (UPU), şapte persoane rămânând internate.

Tramvaiele s-au ciocnit puternic în Pasajul Lujerului. Primul a deraiat, al doilea tramvai a oprit în spatele lui, dar al treilea a venit cu viteză şi a intrat în cele din faţă. Ultimul vatman s-a ales cu dosar penal, mai ales că şi-a recunoscut vina.

Potrivit RATB, niciunul din cele trei tramvaie nu a avut probleme tehnice, iar vatmanii aveau experienţă de peste 13 ani. O posibilă explicaţie pentru producerea accidcentului vine de la reprezentanţii sindicatului şoferilor "Speranţa'', din RATB. Aceştia susţin că, pentru a se încadra în grafic, vatmanii circulă cu viteză mai mare.

Etichete: accident, lujerului, tramvai, video

0/0 COMENTARII
Andi
24 mai 14:52
+0
VOTURI
-0

Ok... si imaginile video unde sunt? De ce nu ati mentionat din titlul articolului ca nu sunt pe site-ul acesta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE