Primele informaţii despre moartea lui Prince. Ce au găsit medicii în organismul artistuluiAu apărut primele informaţii privind cauza morţii lui Prince. Astfel, anchetatorii care se ocupă de cazul decesului artistului au anunţat că medicii au găsit în organismul acestuia analgezice opioide.

De ce a murit Prince
De ce a murit Prince

Aceste medicamente au o actiune extrem de intensa şi contin opiu, fiind folosite pentru calmarea durerilor. Mai mult de atat, ele se elibereaza doar pe baza de reteta, noteaza stirileprotv.

Medicii cred ca aterizarea de ugenta din Illinois, cu cateva zile inainte de deces, a fost ca urmare a unei reactii adverse a artistului la medicament. Astfel, se pare ca pilotul a luat atunci decizia de-a ateriza pentru ca artistul era inconstient. Prince a fost tratat atunci pentru o supradoza de medicamente. Autopsia, realizata vinerea trecuta, a durat 4 ore.

Corpul neinsufletit al cantaretului american Prince a fost incinerat sambata in cursul unei ceremonii private. Cantaretul american, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa.

Etichete: artistul prince, autopsie prince, de ce a murit prince, prince, prince a murit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE