Primele jucătorilor de la echipa naţională de fotbal, donate victimelor din #ColectivTRAGEDIA #COLECTIV. Federația Română de Fotbal (FRF) a semnat un acord cu Fundația Estuar prin intermediul căreia donează 22.000 de euro, în vederea continuării programelor de susținere a victimelor și aparținătorilor de la Colectiv.

Primele jucatorilor de la echipa nationala de fotbal, donate victimelor din #Colectiv
Primele jucătorilor de la echipa naţională de fotbal, donate victimelor din #Colectiv

TRAGEDIA #COLECTIV. Valoarea contribuției a fost realizată din donarea primelor obținute de jucătorii de la Echipa Națională la unul dintre meciurile din campania pentru calificarea la EURO 2016. Astfel, au fost strânși 18.000 de euro la care se adaugă contribuția de 4.000 de euro a celor care au ales să sprijine victimele din Colectiv prin achiziționarea tricourilor comemorative, la inițiativa FRF.

TRAGEDIA #COLECTIV. Pe lângă sprijinul agregat al celor două instituții dedicat victimelor din Colectiv, acordul vizează construirea unui parteneriat de lungă durată prin care vor fi dezvoltate programe de reabilitare, recuperare și de reintegrare socială a tuturor beneficiarilor activităților desfășurate de Fundația Estuar, conform FRF.ro.

TRAGEDIA #COLECTIV. "Apreciem încrederea și deschiderea arătată de Federația Română de Fotbal, dar mai ales implicarea în a ajuta victimele de la Colectiv. Cu atât mai mult cu cât este nevoie de intervenție pe termen lung în astfel de cazuri. Cei 22.000 de euro vor fi gestionați astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale celor implicați în tragicul eveniment", a afirmat Amedeea Enache, directorul executiv al Fundației Estuar.

Etichete: #Colectiv, donatii victime #Colectiv, frf, prime jucatori echipa nationala de fotbal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE