Primele măsuri după tragedia din Herăstrău: PANOURI de AVERTIZARE după ce un tânăr s-a electrocutatAutorităţile au luat primele măsuri după tragedia din parcul Herăstrău din Capitală. Mai multe panouri de avertizare au fost amplasate după cazul băiatului de 16 ani electrocutat pe pasarelă. Locul în care s-a petrecut tragedia este acum înţesat de mesaje care avertizează asupra pericolului de electrocutare. Adolescentul se află în stare gravă, intubat, la spitalul Grigore Alexandrescu.

Pasarela Herastrau
Pasarela Herăstrau

Tânărul s-a urcat marţi pe podul de cale ferată din parcul Herăstrău pentru a-şi face un selfie. Când s-a apropiat de cablurile prin care trec 27.000 de volţi, el a fost electrocutat. Imediat după tragedie au apărut plăcuţele de avertizare.

"Acum, de câteva zile (am văzut plăcuţele n.r.)! Măgari! Tâmpiţi! Deci anul trecut sau acum doi ani iar... un tânăr s-a suit, s-a electrocutat, a căzut, a murit. N-au pus nimic! Acum au pus-o! Deci a trebuit să moară încă unul ca să pună o plăcuţă", a spus un trecător, , potrivit România TV.

Tânărul este internat în stare gravă la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, este ventilat mecanic, iar medicii îi dau şanse minime de supravieţuire.

Etichete: Herăstrău, parc herastrau, pasarela herastrau, tanar electrocutat, tragedie herastrau

0/6 COMENTARII
rol
15 Mar 21:19
+0
VOTURI
-0
dar capul ii duce sa se catere acolo?!?
Gandire de Evul mediu timpuriu
15 Mar 11:00
+0
VOTURI
-0
Va asteptati ca oamenii sa stie de 27 000 v si cum fac ei arce electrice? E ca si cum ai pune capcane si ai astepta sa cada oamenii in ea
Omar
15 Mar 09:49
+0
VOTURI
-0
In primu rand tineretu din ziua de azi e dus cu capu niste ratati care nu au stare si sa fie civilizati. E vina baiatului nul pune nici naiba sa urce pe acolo trebuia sa stea pe trotuaru de pe pod. Eu trec des pe acolo da nu merg pe calea ferata si nici nu fac selfieuri aiurea :) Asa merita daca nu stie sa fie un baiat la locu lui. Nu vad de ce sa puna afise si indicatoare cat e la mintea cocosului ca nu avea ce cauta copilu acolo. Astia sunt copii crescuti aiurea iar parintii sunt nepasatori. Vrei selfie sunt atatea locuri nu pe pod! Ma bucur ca l-a curentat asai trebuie poate le mai vine mintea la cap tineretului de azi :) niste dezaxati toti :)
ASASA
14 Mar 15:02
+0
VOTURI
-0
Eu am tranversat acel pod cand am trecut de pe un mal pe altul al lacului. Exista un mic trotuar. Accesul este dificil si este nevoie de o pasarela la nivelul solului.
Acest copil sa urcat pe pod ( pe structura metalica ) in apropierea liniilor de contact si bine inteles ca sa facut un arc electric. Singurul vinovat este el si numai el.
Nu incercati sa scoateti pe alt cineva vinovat.
rol
13 Mar 19:26
+0
VOTURI
-0
pentru tembelutii astia nici un afis, indicator, interdictie, plasa, gard etc. nu sint de ajuns. in cautare de aventura vor face tot ce ii taie dovleacul.... Pacat ca se intimpla astfel de evenimente insa prea le cauta cu luminarea.
Pifanu
13 Mar 15:02
+0
VOTURI
-0
Baiatul ala n-avea ce cauta din capul locului urcat pe pasarela aia. Chiar nu cred ca e nevoie de afise ca sa nu te urci acolo. E la mintea cocosului. Ca nu exista o traversare corecta a zonei e foarte adevarat dar nici sa te urci acolo si sa nu fie vina ta nu e posibil.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE