Primele staţii automatizate de bike-sharing au fost deschise în Bucureşti. Vezi LOCAŢIILEPrimele stații automatizate de închiriere de biciclete au fost deschise marţi în București. Conceptul permite autoservirea și folosirea gratuită a bicicletei pentru 30 de minute, astfel încât să poată fi folosită la o deplasare rapidă în zona centrală și aglomerată a orașului. Gratuitatea este valabilă doar dacă bicicleta este returnată înainte de expirarea celor 30 de minute.

Primele statii automatizate de bike-sharing au fost deschise in Bucuresti
Primele staţii automatizate de bike-sharing au fost deschise în Bucureşti

Stațiile automatizate de bike-sharing sunt la Piața Universității, Piața Revoluției, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulles, Kaufland Barbu Văcărescu.

Un utilizator poate închiria biciclete gratuit de mai multe ori pe zi, cu condiția ca, după fiecare 30 de minute de pedalat, să o returneze și să existe o pauză de cel puțin alte 30 de minute. O altă caracteristică importantă a sistemului este că utilizatorii își aleg singuri bicicletele din rastel și le pot returna la cea mai apropiată stație automatizată.

În stoc sunt 210 biciclete care pot fi închiriate permanent.

Etichete: biciclete bucuresti, bike-sharing, bike-sharing bucureşti

0/6 COMENTARII
Vasile
28 Sep 07:50
+0
VOTURI
-0
Orice numai finalizarea lucrarilor incepute de aproape 10 ani si reintroducerea tramvaielor si troleibuzelor pe Liviu Rebreanu si Pantelimon nu. Toti sunt niste javre care isi bat joc de populime in forma continuata. Vin ai nostri pleaca ai nostri, noi ramanam tot ca prostii!
NNN
27 Sep 22:53
+0
VOTURI
-0
Exista deja asa ceva in Timisoara.De vreun an.
lmnx
27 Sep 19:33
+0
VOTURI
-0
Orice altceva numai modernizări căi rulare și peroane nu.Când are de gând Primăria Capitalei să mai modernizeze linii de tramvai??Mai scăpăm de pericolele astea de peroane de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție la București la anul și la mulți ani.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.
Ion
27 Sep 13:58
+0
VOTURI
-0
Acum si piste de biciclete (fara masini parcate pe piste de biciclete), fara masini parcate pe trecere de pietoni si trotuare. …. Bravo PMB (not!)
stiatzik
27 Sep 12:00
+0
VOTURI
-0
daca mergi mai mult platesti, care e problema gogule ?? doar traim in capitalsim..
vlad
27 Sep 11:35
+0
VOTURI
-0
30 de minute??? Chestia asta merge doar daca sunt statii din astea in tot orasul si primaria chiar se ocupa sa le realimenteze cu biciclete cand se golesc. Asa... sunt 5, e inutil, cum sa respecti termenul ala??? Si in plus este o gluma sa pui statii din astea cand tu nu ai sistemul de circulatie pregatit...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE