Primești bilete la Untold, dacă donezi sânge!Festivalul Untold de la Cluj anunță o premieră - reduceri sau chiar bilete gratis, pentru cei care donează sânge. 

Untold - bilete gratis daca donezi sange
Untold - bilete gratis dacă donezi sânge

Untold anunță pe Facebook o campanie inedită: "În perioada 14 – 24 iulie donează sânge în centrele regionale și județene de transfuzii și primești reducere la Abonamentele UNTOLD dacă intri pe www.untoldfestival.com și completezi formularul de donator.

Mai mult, între 17-19 iulie, toți cei care vor dona sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău București, sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete de o zi la festival."

'Untold Festival' se va desfășura în perioada 30 iulie — 2 august la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike.

Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, printre care Wu Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Cluj-Napoca deține anul acesta titlul de 'Capitală Europeană de Tineret'. Titlul se acordă, pentru un an, unui oraș cu scopul promovării sale. Orașul are șansa de a prezenta, printr-un program complex, toate aspectele pe care le consideră importante din punct de vedere social, cultural, sau economic, însă proiectele trebuie să readucă mereu în atenție ideea promovării tineretului.

Etichete: bilete, festival, gratis, review, sânge, Untold

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE