Primii bani pentru autostrada Bucureşti-Sibiu, plătiţi de CNADNRCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a început să deconteze primele facturi pentru Pitești-Sibiu, cea mai așteptată autostradă din România.

Primii bani pentru autostrada Bucuresti-Sibiu, platiti de CNADNR (Foto adevarulfinanciar.ro)
Primii bani pentru autostrada Bucureşti-Sibiu, plătiţi de CNADNR (Foto adevarulfinanciar.ro)

După aproape un an de la semnarea contractului privind actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti, asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala București-TecnicConsulting Engineering Romania a primit primii bani de la Compania Națională de Autostrăzi din România (CNADNR).

Conform facturii înregistrate la CNADNR, Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala București încasează un avans în valoare de 3,6 milioane lei pentru revizuirea/actulizarea studiului de fezabilitate autostrada Pitești-Sibiu, scrie capital.ro. 

Asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala București-TecnicConsulting Engineering Romania a câștigat contractul pentru revizuire/actualizare SF autostrada Sibiu-Pitești, în valoare de 29.075.308,91 lei fără TVA, în vara anului 2015.

Pe toată lungimea autostrăzii vor fi construie șapte tuneluri cu lungimi cuprinse între 330 metri și 1700 metri.

Primul tunel va fi construit la Curtea de Argeș și va avea o lungime de aproximativ 1.350 metri, al doilea va fi realizat în zona localității Poiana -1.700 metri , al treilea în apropierea de Balota - 455 metri, iar al patrulea la Robești și va avea circa 900 metri. Lângă localitatea Câineni se contruiește un tunel în lungime de 1.590 metri. Ultimele două tuneluri vor fi langă satul Lăzăreț, județul Sibiu, lungime acestora fiind de 330 metri, respectiv 1.060 metri.

Etichete: autostrada bucuresti-sibiu, bani, CNADNR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE