PRIMUL APEL la 112 după accidentul în care Dan Condrea a MURIT. Ce au descoperit procurorii AUDIOPrimul apel la 112 în cazul morţii patronului Hexi Pharma a fost făcut de pe telefonul şoferiţei Gabriela Pelin. Înregistrarea arată că femeia şi un poliţist care trecea prin zonă au fost primii care au aflat că victima accidentului este Dan Condrea.

Procurorii au stabilit, din datele pe care le deţin în acest caz, că este foarte probabil ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, să îşi fi pus capăt zilelor, de teama consecinţelor pe care urma să le suporte în urma scandalului dezinfectanţilor Hexi Pharma.

Până acum s-a ştiut că prima persoană care a ajuns la locul accidentului a fost Gabriela Pelin, o şoferiţă pe care Dan Condrea a depăşit-o în trafic şi care a şi sunat la 112, după ce a văzut epava maşinii lui Condrea în şanţ, aproape dezintegrată ca urmare a impactului violent cu un copac de pe marginea drumului.

Înregistrarea primului apel la 112 în cazul morţii lui Dan Condrea

"Operator: 112. Ce urgenţă aveţi?

 Martor Gabriela Pelin: Bună ziua! Un super accident aici, la Corbeanca, spre Buftea.

Operator: Corbeanca?

Martor Gabriela Pelin: Da, a murit, nu mai mişcă.

Operator: Ce fel de accident? Un pieton lovit sau ce?

Martor Gabriela Pelin: A intrat într-un copac cu maşina şi s-a făcut praf. Nu mai mişcă, nu mai mişcă. Nu poţi să-l atingi.

Ulterior, pe înregistrare se aude martorul care întreabă o altă persoană de la faţa locului dacă mai e cineva în maşină. După 54 de secunde intervine un operator de la Poliţia Ilfov care o întreabă pe femeie dacă sunt persoane încarcerate.

Martor Gabriela Pelin: Este în şanţ maşina, este un sfert din maşină, nu mai e nimic din maşina asta.

Operator Poliţia Ilfov: Persoane în afara maşinii sunt?

Martor Gabriela Pelin: Da, este în afara maşinii.

Operator Poliţia Ilfov: Persoane blocate care nu au ieşit din maşină?

Martor Gabriela Pelin: Nu, nu se văd. Încercăm, dar nu se vede nimeni.

Pe fundal se aud apoi discuţiile dintre operatorii telefonici care încearcă să depisteze locaţia exactă a accidentului.

Operator ambulanţă: Este bărbat? Femeie? Ce vârstă are?

Martor Gabriela Pelin: Este. Nu ştiu, este cu faţa în jos. Nu se vede.

În minutele ce urmează, telefonul femeii este luat de un agent de poliţie din Periş, aflat în trecere. Acesta continuă discuţia cu operatorul de la ambulanţă.

Operator ambulanţă: Spuneţi-mi cam ce vârstă are?

Poliţist martor: Nu putem să ne dăm seama, este întors cu spatele.

Operator ambulanţă: Respiră?

Poliţist martor: Nu, nu respiră, persoana e decedată.

Pe fundal se aude apoi vocea martorei Gabriela Pelin în timp ce spune numele victimei: "Condrea Dan Alexandru". Poliţistul martor continuă cu " da, în '75, 41 de ani. Condrea Dan Alexandru".

"Eu am toata inregistrarea de 11 minute la 112, am primit-o azi prin poştă. Culmea e că abia a ajuns la mine şi a ajuns peste tot", a declarat Gabriela Pelin.

Gabriela Pelin, martorul cheie în acest caz, a povestit şi cum a descoperit după numai două minute că persoana decedată în accident este Condrea: "Am luat permisul din portofel, era la 10 metri de mort si multe alte acte. Nu era cu sange. Am scos permisul, cardul si bani. Asta am găsit la locul tragediei, nu ştiu de ce nimeni nu crede că nu a mai fost nimeni".

Dan Condrea a murit la data de 22 mai după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci, în Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea şi Corbeanca. Imediat după impact, lângă maşina patronului Hexi Pharma a ajuns Gabriela Pelin, o femeie care trece cu autoturismul prin zonă, şi un biciclist. La puţin timp, un al treila martor a fost un poliţist din localitatea Periş, care trece prin zonă cu maşina de serviciu.

Etichete: accident dan condrea, apel 112, apel 112 accident dan condrea, dan condrea, moarte dan condrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE