Primul autobuz hibrid, scos pe străzile Capitalei. Cum arată și pe ce linie STB va circula FOTOPrimul autobuz Mercedes – Benz Citaro Hybrid din cele 130 care vor veni în Capitală a ieșit azi pe traseu pentru probe tehnice. Potrivit autorităților, acesta va circula pe linia STB 131. 

Conform graficului de livrare din contract, in fiecare luna, pana la finalul anului, vor sosi cate 20 de autobuze, iar în ianuarie 2021, ultimele 9, informeaza primarul general Gabriela Firea.

Odata cu achizitionarea acestor mijloace de transport ecologice si prietenoase cu mediul, realizam un pas important pentru cresterea calitatii aerului din Capitala, dar si pentru modernizarea transportului public in comun, pentru ca bucurestenii sa beneficieze de conditii demne de o capitala europeana.

· Noile autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid au o garantie de tip Full Warranty, de 8 ani şi 480.000 de km.

· Valoarea contractului este de 195.268.331,70 lei, fără TVA.

· Finanțarea provine de la Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul "Programului privind îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, utilizând autovehicule mai puțin poluante în transportul public local de persoane".

· Autobuzele au o capacitate de până la 100 de pasageri, 27 aşezaţi şi 65 în picioare.

La evenimentul de azi, au fost prezenti: Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, noul director al Societatii de Transport Bucuresti, Alexandru-Hazem Kansou, directorul Directiei Transporturi din cadrul PMB, Mihai Teodorescu si reprezentanti ai companiei Mercedes – Benz Romania.

Noi reguli privind utilizarea transportului public

Avand in vedere declansarea starii de alerta, Primarul General a prezentat noile reguli pentru cetatenii care folosesc transportul in comun:

Rugam cetatenii sa respecte masurile instituite in mijloacele de transport in comun ale Societatii de Transport Bucuresti, astfel incat numarul cazurilor de coronavirus sa fie cat mai mic.

Prin urmare, urcarea se va face doar pe la usa din fata, iar coborarea pe celelalte usi. De asemenea, purtarea mastii este o conditie obligatorie pentru a circula cu transportul in comun, insa recomandam calatorilor sa foloseasca si manusi.

Din cauza faptul ca in aceasta perioada se impun reglementari privind distantarea fizica, mijloacele de transport STB nu vor putea fi utilizate la capacitate maxima. Astfel, calatorii vor ocupa locurile de pe scane si un rand in picioare, cu respectarea distantei regulamentare.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu: "Politia Locala a Municipiului Bucuresti va colabora in aceasta perioada cu angajatii STB, pentru a indruma cetatenii si pentru a se asigura ca acestia respecta noile reguli si recomandari privind distantarea sociala".

Directorul Directiei Transporturi din cadrul PMB a explicat ca este foarte importanta si implicarea cetatenilor pentru o buna gestionarea a situatiei actuale: "Setul de recomandări emis de Societatea de Transport Bucuresti face apel, în primul rând, la responsabilitatea si educaţia civică a fiecărui cetăţean, care trebuie să înţeleagă că vom reusi sa să facem faţă epidemiei de coronavirus doar cu respectarea noilor reglementari si masuri".

Etichete: autobuz hibrid, mercedes benz, primul autobuz hibrid, stb

0/1 COMENTARII
Diana Hanganut
16 mai 03:19
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE