Primul hotel Sheraton din România va fi deschis în Piaţa Romană, la finele lunii augustPrimul hotel Sheraton din România va fi deschis în Bucureşti, în Piaţa Romană, la finele lunii august, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro.

Primul hotel Sheraton din Romania va fi deschis in Piata Romana, la finele lunii august
Primul hotel Sheraton din România va fi deschis în Piaţa Romană, la finele lunii august
Foto: compania

Hotelul Howard Johnson din Piaţa Romană va deveni prima unitate Sheraton din ţară. Transformarea Sheraton Bucharest Hotel, de cinci stele, va fi finalizată pe 28 august. Investiţia totală în această transformare a unităţii hoteliere se ridică la aproximativ 6 milioane de euro, potrivit lui Daniel Ben-Yehuda, executivul aflat la conducerea Sheraton Bucharest Hotel, citat de zf.ro.

Procesul de transfor­mare a început încă din toamna anului 2014, când lanţul hotelier Star­wood Hotels & Resorts Worldwide (care deţine brandul Sheraton) a semnat un contract de franciză cu Grand Plaza Hotel (fostul Howard Johnson).

Sheraton Bucharest Hotel va fi clasificat la cinci stele şi va avea tot atâtea camere câte îngloba fostul hotel Howard Johnson, res­pectiv 270, iar unitatea hotelieră va mai dis­pune şi de o sală de gim­nastică Sheraton Fit­ness, de o zonă de lec­tură, dar şi de o zonă de rela­xare la etajul 18. Pro­cesul de transfor­mare a inclus şi zona de lobby, cea de res­taurante, dar şi recepţia.

Mai mult pe zf.ro.

Etichete: deschidere, hotel, inaugurare, Piaţa Romană

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE