Primul magazin Maybelline New York, deschis în mallul Promenada de L’OrealGrupul francez L’Oreal, cel mai mare producător de cosmetice din lume, deschide un magazin de tip insulă în mallul Promenada sub brandul mass market Maybelline New York.

Primul magazin Maybelline New York, deschis in mallul Promenada de L’Oreal
Primul magazin Maybelline New York, deschis în mallul Promenada de L’Oreal

Grupul francez L’Oreal deschide un magazin de tip insulă în mallul Promenada sub brandul mass market Maybelline New York. Acesta se află chiar lângă alte două magazine de profil, respectiv Mac și Douglas.

România nu este însă prima piaţă unde grupul francez face un astfel de pariu, pe retail, acesta fiind modelul de business folosit de gigantul din industria cosmeticelor. Compania deschide pe segmentul mass-market magazine de cosmetice doar pentru brandurile de machiaj, cum este cazul Maybelline New York.

Pe piaţa locală L’Oreal va continua expansiunea cu astfel de magazine Maybelline New York, potrivit datelor ZF. Prima astfel de unitate a fost deschisă în mallul Promenada, amplasat în zona de nord a Bucureştiului, o zonă unde lucrează zilnic câteva zeci de mii de corporatişti, clienţii brandului Maybelline New York.

Etichete: L'Oreal, mall, Maybelline, promenada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE