Primul meci al SIMONEI HALEP de la BUCHAREST OPEN, în imagini. GALERIE FOTOSIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: Simona Halep a învins-o, miercuri, pe olandeza Indy De Vroome cu 6-0, 6-4 și s-a calificat în optimile probei de simplu la turneul BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. Mai jos, vă prezentăm o serie de fotografii de la meciul câştigat ieri de jucătoarea româncă.

SIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: 

SIMONA HALEP, nr. 3 mondial și principala favorită a primului turneu WTA organizat în România, a avut nevoie de o oră și 19 minute pentru a se impune în fața unei jucătoare mult mai slab cotate, locul 190 WTA. Setul doi a fost mult mai disputat, durând 54 de minute.

„Este un moment deosebit pentru mine. Au venit foarte mulți oameni să mă vadă. Atmosfera a fost incredibilă și sper să vină și mâine lumea să mă susțină. Cred că pentru toată lumea înseamnă enorm să avem un turneu WTA în România, iar pentru mine înseamnă foarte mult că joc acasă. Aveam nevoie de o pauză, dacă nu era în România nu participam, dar aici îl joc din tot sufletul. La antrenament am jucat destul de bine, dar în timpul meciului picioarele mi se îngreunaseră. Este mai greu pe zgură decât pe iarbă, dar m-am adaptat destul de bine. Nu știu dacă se poate numi fenomen ceea ce am făcut eu, dar mai am multe jocuri de jucat. Vreau să fiu o jucătoare normală și să mă susțină toată lumea la bine și la greu", a declarat SIMONA HALEP, la finalul meciului cu INDY DE VROOME. 

SIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: 

 În urma victoriei obţinute miercuri, Halep a obținut un cec de 3.310 dolari și 30 de puncte WTA. Ea o va întâlni în turul următor pe sârboaica Aleksandra Krunic (locul 155 WTA), care a trecut marți de Alexandra Panova (Rusia) 4-6, 6-3, 6-1.

SIMONA HALEP VS ALEKSANDRA KRUNIC. Meciul se va disputa JOI, 10 IULIE 2014, in jurul orei 18, si va fi transmis LIVE TEXT ŞI SCOR LIVE de B365.ro.

Etichete: bucharest open, Indy De Vroome, review, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE