Primul smartphone pliabil ar putea fi lansat de Samsung în 2017Una dintre cele mai mari fantezii ale pasionaților de gadgeturi, telefonul pliabil, ar putea deveni realitate anul viitor, grație coreenilor de la Samsung.

Primul smart-phone pliabil ar putea fi lansat de Samsung in 2017 (Foto gadget-talk.ro)
Primul smart-phone pliabil ar putea fi lansat de Samsung în 2017 (Foto gadget-talk.ro)

Zvonit de ani buni, posibilul telefon pliabil al celor de la Samsung ar putea fi lansat anul viitor, dacă se va adeveri informația apărută în publicația coreeană ET News, care citează surse apropiate de Samsung.

Astfel, smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung va corespunde zvonurilor vehiculate de ani buni: un dispozitiv care se va plia asemenea unei cărți.

Pliat, dispozitivul va avea un ecran de 5 inch, în ton cu dimensiunile smartphone-urilor actuale. Dar, deschis, acesta va scoate la iveală un ecran cu diagonala de 8 inch.

Un dispozitiv pliabil, spre deosebire de unul cu ecran curbat, precum Galaxy S7 Edge, oferă avantaje practice evidente, nu doar considerente de vanitate. Un telefon care se transformă în tabletă îi permite utilizatorului să-l folosească, în funcție de situație și necesitățile de moment, la oricare dintre cele două formate. Detalii, pe profit.ro. 

Etichete: 2017, Samsung, smartphone pliabil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE