Principalul suspect de uciderea lui George, tânărul înjunghiat în lift, a fost arestat preventivTribunalul Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a principalului suspect în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", al cărui cadavru a fost găsit în scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei.

George, tanarul ucis in lift, avea 16 ani
George, tanarul ucis in lift, avea 16 ani

Instanţa Tribunalului Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Marius Ioniţă, în vârstă de 19 ani, acuzat că l-ar fi ucis pe elevul de la Liceul "Tudor Vladimirescu", informează realitatea.net. 

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Anchetatorii au cerut instanţei Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Marius Ioniţă după ce l-au audiat la Poliţia Capitalei, stabilind că este principalul suspect de uciderea elevului de 16 ani, de la Liceul "Tudor Vladimirescu".

Adolescentul a fost găsit mort luni, în jurul orei 16.00, în scara unui bloc de pe strada Cernişoara, de o persoană, care a sunat la 112.

Poliţiştii au constatat, după ce au întors cadavrul, că acesta are la spate două răni provocate, cel mai probabil, prin înjunghiere.

Ucigașul, în vârstă de 19 ani, spune că George, victima de 16 ani, a scos cuțitul la el, iar el doar s-a apărat. George a fost condus joi pe ultimul drum, în aplauzele colegilor săi, către cimitirul Berceni 2. Cortegiul a trecut pe lângă blocul în care a fost ucis George, iar participanții la înmormântare au scandat "Criminalilor!" și "Moarte pentru moarte!". Participanții au spart parbrizul și geamurile mașinii criminalului. VIDEO

Etichete: arestat preventiv, criminal, george, Militari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE