Principalul suspect în cazul tentativei de JAF de la o bancă din Sectorul 2 a fost prinsPrincipalul suspect în cazul tentativei de tâlhărie de la o bancă din Sectorul 2 - un tânăr de 25 de ani din Bucureşti, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Catuse
Cătuşe

Potrivit Poliţiei Capitalei, principalul suspect în cazul tentativei de tâlhărie de la sucursala bancară din Sectorul 2 a fost identificat şi depistat, urmând a fi audiat la sediul Poliţiei Capitalei, Serviciul Investigaţii Criminale.

Bărbatul respectiv are 25 de ani şi locuieşte in Bucureşti.

Un bărbat înarmat cu un obiect înţepător a intrat, vineri, într-o bancă din Sectorul 2 şi a cerut bani din casierie. Unul dintre angajaţi l-a împins spre ieşire, suspectul fugind fără a sustrage valori.

"În această dimineaţă, prin apel 112, în jurul orei 10:30 ,angajaţii unei instituţii bancare de pe raza Sectorului 2 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care le-a solicitat angajaţilor banii din casierie, având asupra sau un obiect ce părea a fi înţepător", au transmis, vineri, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, unul dintre angajaţi a intervenit şi l-a împins spre ieşire, bărbatul fugind.

"Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost sustrase valori", au mai transmis reprezentanţii Poliţiei.

Etichete: bancă, jaf, Sectorul 2, tentativă de jaf

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
04 oct 10:52
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE