Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video prin care anunţă moartea Regelui MihaiRegele Mihai ar fi prizonierul unor structuri care ar aparține serviciilor de informații, iar de acest lucru nu ar fi străin Principele Radu, soţul Principesei Margareta, potrivit jurnaliștilor monarhiști Roxana Iordache și Marius Ghilezan. De asemenea, un alt jurnalist care a fost acreditat mai bine de un deceniu la Casa Regală, susţine că Principesa Margareta a înregistrat în TVR un mesaj video prin care anunţă moartea tatălui său, Regele Mihai.

Principesa Margareta a inregistrat in TVR mesajul video prin care anunta moartea Regelui Mihai
Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video prin care anunţă moartea Regelui Mihai
Foto: B365.ro

Roxana Iordache, fost membru al Consiliului Regal alături de Alexandru Paleologu, Octavian Paler, Doina Cornea, Eleodor Focsăneanu și alții, a scris, pe pagina sa de Facebook, că Regele nu mai ia nici o hotărâre, iar toate actele și mesajele sale sunt, de fapt, realizate de alții. Chiar actul de excludere din Familia Regală a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de Rege, a susținut Roxana Iordache.

Scandalul a fost amplificat de avocatul Casei Regale, Ioan Luca Vlad, care i-a amenințat pe cei doi jurnaliști cu procese.

Andrei Bădin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regală, a precizat că scandalul la care s-a ajuns acum public își are originea în anii 1992-1994 și a culminat cu intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda.

"Ce se vede acum public este rezultatul disensiunilor din Casa Regală începute cândva prin 1992 atunci când Principesa Margareta a intrat în dispută cu Corneliu Coposu, liderul PNȚCD, unul din marii susținători ai monarhiei. Principesa dorea o colaborare, coabitare, cu regimul Iliescu, Corneliu Coposu se opunea. De atunci au avut loc contacte discrete între Principesă și trimiși de la București, iar intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda și mai apoi negocierile din Elveția cu regimul Iliescu au alungat mulți din monarhiștii vechi. Între timp Radu Duda și-a consolidat Puterea în Casa Regală și practic acum el e cel care o conduce, Regele nu mai are absolut nici o putere", a susținut Bădin pentru flux24.ro.

Mai mult, Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video care urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai, mai precizează Andrei Bădin.

Mai multe detalii pe flux24.ro.

Etichete: casa regala, moarte, Principesa Margareta, regele Mihai

0/5 COMENTARII
Bubu
30 dec 18:02
+0
VOTURI
-0
Cum adica prizonier? Il tin legat pe undeva? Ce aiureala.
Cris
30 dec 11:43
+0
VOTURI
-0
Vata speciala pentru nasul mortului a fost comandata in China?
Cris
30 dec 10:48
+0
VOTURI
-0
@zzz

Hai mai... nu stii si tu sa citesti printre randuri, ce naiba? Sunt niste generali de securitate care, impreuna cu Radu Duda, il tin pe regele Mihai cu un calus in gura, sa nu poata tzipa, timp in care tara asta se duce de rapa...
zzz
30 dec 10:46
+0
VOTURI
-0
"Regele Mihai ar fi prizonierul unor structuri sugerând care ar aparține serviciilor de informații"

Jurnalistul care a "gandit" fraza de mai sus imi poate da si mie o traducere in limba romana?
Cris
30 dec 10:19
+0
VOTURI
-0
Vrajeala tabloida... Regele Mihai e un om batran, nu mai are mult de trait. E normal sa nu mai fie limpede la minte. Restul sunt detalii tabloide: cine trage sforile, ca s-a comandat crucea si cosciugul, etc.... Prostii de imbibat mintea tampitilor cu cele mai mici salarii din UE.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h