Principesa Margareta, în sala de forță. Imagini RARE cu fiica suveranului Mihai I al RomânieiPrincipesa Margareta a României pare neschimbată, chiar dacă a împlinit recent 67 de ani. Recent, s-a descoperit secretul său, acela fiind exerciţiile fizice în sala de sport.

O serie de imagini extrem de rare cu fiica suveranului Mihai I al României în momentele în care renunță la coroană și ținute de gală în detrimentul hainelor lejere, menite activităţilor fizice, au fost prezentate de Libertatea.

În ciuda vârstei, Principesa pare neschimbată, iar secretul său pare a fi sportul. Atât ea, cât și Principele Radu, cel care îi este soț de 20 de ani, au grijă să nu lipsească prea multe zile din sala de sport amenajată în propria locuință. Atunci, fără coroană, rochii de gală sau pantofi bine aleși, Principesa Margareta aleargă, merge pe bicicletă sau ridică greutăți sub atenta supraveghere a unui antrenor.

Etichete: Fundației Principesa Margareta a României, imagini rare principesa margareta, Principesa Margareta, principesa margareta sala de forta, principesa margareta sport

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE