Principesa Margareta şi bloggerii vor găti marţi pentru vârstniciPrincipesa Margareta şi bloggerii vor găti, marţi, la Palatul Elisabeta, pentru varstnici, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Principesa Margareta si bloggerii vor gati marti pentru varstnici
Principesa Margareta şi bloggerii vor găti marţi pentru vârstnici
Foto: organizatorii

Evenimentul va avea loc marti de la ora 16:30, la Palatul Elisabeta, unde se vor gati bucate alese pentru varstnici, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

La acest cooking caritabil va fi prezentă şi Principesa Margareta.

Acest eveniment va fi organizat pentru al patrulea an consecutiv. Anul trecut, pe 16 decembrie, bucataria Palatului Elisabeta si-a deschis portile pentru patru bloggeri, Ariel Constantinof (www.arielu.ro), Catalina Zaharescu-Tiensuu (www.kissthecook.ro), Andreea Pietrosel (www.pietricel.ro) si Cristina Tohanean (www.cookbau.ro). Pentru a participa la acest cooking, ei au luat parte la o competitie culinara, in care si-au demonstrat maiestria in bucatarie, pregatind o masa de sarbatoare pentru batranii singuri. Toate preparatele gatite de bloggeri in cadrul competitiei au fost, la randul lor, transmise catre batrani, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Anul trecut s-au pregătit pentru beneficiarii fundaţiei câte 50 de porţii de somon in crusta, legume la cuptor, cheesecake, negresa de post sau bulgur cu ciuperci. Preparatele gatite atunci au ajuns, cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodata Singur", la persoanele varstnice singure, greu deplasabile, pe care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei le asista la domiciliu.

Etichete: Eveniment Caritabil, Fundației Principesa Margareta a României, Principesa Margareta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h