Principesa Margareta și principele Radu s-au întors la București după vizita făcută Regelui MihaiPrincipesa Margareta, Custodele Coroanei, și principele Radu s-au întors la București și anunță că începând de luni își reiau activitățile din Capitală și din țară.

Principesa Margareta si Principele Radu
Principesa Margareta şi Principele Radu

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul ''Familia Regală a României'', principesa Elena va ajunge luni în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi. Principesa Maria s-a întors din Elveția la sfârșitul acestei săptămânii.

''Alteța Sa Regală Principesa Elena a României sosește luni, 14 martie, în Elveția, pentru a fi alături de Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi. Principesa Maria s-a întors din Elveția la sfârșitul săptămânii acesteia. Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu s-au întors la București și reiau luni, 14 martie, activitățile publice curente în Capitală și în țară'', se precizează în comunicatul citat.
Casa Regală anunța, la începutul lunii martie, că regele Mihai se află internat într-o clinică din Lausanne și este într-o stare accentuată de slăbiciune fizică, primind tratament permanent. Potrivit Biroului de presă al regelui Mihai I, diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public la începutul lunii martie, că este sigur că fiica sa "Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța" de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

"În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei", a transmis regele Mihai I.

Etichete: principele Radu, Principesa Margareta, regele Mihai, regele Mihai bolnav, regele Mihai leucemie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h