Prinşi în flagrant la furat din bancomatCei trei hoti montasera un dispozitiv in fanta de eliberare a banilor din bancomat
Cei trei hoți montaseră un dispozitiv în fanta de eliberare a banilor din bancomat

După o urmărire de câţiva kilometri pe străzile Capitalei, poliţiştii de la Secţia 5, din Capitală, au reuşit să blocheze în trafic un taxi în care se aflau cei trei indivizi. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.00, în cartierul Bucureştii Noi. Hoţii montaseră un dispozitiv de blocare a banilor, la fanta de ieşire a bancnotelor.

"Atunci când omul a sesizat o eroare şi a observat că nu îi mai ies banii, a sunat la 112", a precizat pentru EVZ şeful Secţiei 5, comisarul şef Gheorghe Manea. Imediat, la faţa locului a sosit echipa operativă a Poliţiei Sectorului 1 şi lucrătorii Secţiei 5. Când i-au văzut pe poliţişti, cei trei indivizi s-au urcat într-un taxi şi au fugit. Au fost prinşi, în jurul orei 22.00, în apropiere de Piaţa Romană.

Din verificările efectuate, oamenii legii au constatat că unul dintre cei trei este recidivist, cunoscut cu astfel de practici. "Au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului Sectorului 1 cu propunerea de arestare preventivă", a mai adăugat comisarul şef Manea.

Etichete: ATM, bancomat, bani, flagrant, furt, hoţi, poliţişti, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE