PRO TV a introdus un "cronometru de publicitate"Pro TV a introdus un cronometru, pe ecran, la sfârșitul pauzei de reclamă, ca să-i motiveze pe telespectatori să rămână pe post.

PRO TV a introdus un "cronometru de publicitate"
PRO TV a introdus un "cronometru de publicitate"
Foto: paginademedia.ro

După ce în urmă cu câteva sătămâni vedetele serialului "Las Fierbinți" îi îndemnau pe telespectatori să nu schimbe programul sau emisiunile aveau cartoane care anunțau că mai sunt două minute până la încheierea pauzei publicitare, Pro TV a introdus cronometrul pe sfârșitul pauzei de reclamă, scrie paginademedia.ro.

Timer-ul este introdus pe ultimele două minute din pauza publicitară. Acesta a intrat din acest weekend în timpul filmelor de la Pro TV, dar și la "Românii au talent".

Etichete: cronometru, pro tv, timer

0/3 COMENTARII
Cris
11 apr 23:13
+0
VOTURI
-0
Peste 99.99% din utilizatorii de web folosesc AdBlock contra reclamelor. Se va inventa un dispozitiv de blocare a reclamelor si pe TV o sa vedeti.
Cris
11 apr 23:12
+0
VOTURI
-0
Creatie imbecila. Pe cine ar interesa un astfel de cronometru daca reclama dureaza o jumatate de ora, iar doar ultimele doua minute sunt cronometrate ??? Oricum lumea schimba postul instant la fel cum peste 99.99 %
Ing.
11 apr 21:17
+0
VOTURI
-0
L-au testat mult timp pe ProCinema, cred că de cel puţin un an de zile apare acolo.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h