PRO TV a lansat grila de toamnă.SCHIMBĂRI MAJORE la VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5 şi MASTERCHEF SEZONUL 6VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. MASTERCHEF SEZONUL 6. PRO TV a lansat, miercuri, grila de toamnă, care include atât emisiuni noi, cât şi producţii consacrate, care au dominat topul audienţelor din România. Reprezentanţii companiei au anunţat şi reguli noi la VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5 şi MASTERCHEF SEZONUL 6.

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. MASTERCHEF SEZONUL 6. PRO TV. Grila de toamnă a postului PRO TV din prime time include emisiuni consacrate precum MASTERCHEF SEZONUL 6, VISURI LA CHEIE SEZONUL 2 şi VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. Cele trei emisiuni vor fi difuzate în zilele de luni, marţi, miercuri şi, respectiv vineri, de la ora 20.30, după Ştirile Pro Tv. Joia vor fi difuzate două episoade din LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, în timp ce sâmbăta şi duminica, începând cu ora 20.30 vor fi difuzate câte două filme artistice.

MASTERCHEF SEZONUL 6 debutează luni, 14 septembrie, de la ora 20.30. În cadrul emisiunii vor fi invitaţi surpriză, probe în locuri surprinzătoare şi preselecţii care aduc în premieră "Şorţul de aur", care le va permite concurenţilor să ajungă direct în bucătăria MasterChef fără să mai treacă prin anumite probe. Membrii juriului vor oferi concurenţilor şi "bilete de aur", care le vor oferi imunitate în cadrul unor probe de foc. O altă noutate a emisiunii este aceea că şi telespectatorii pot ajunge la MasterChef. Astfel, prietenii sau rudele îi pot înscrie în concurs, iar echipa MasterChef va ajunge la ei acasă sau la locul de muncă pentru a le testa talentul în bucătărie. Dacă cei înscrişi vor reuşi să îi convingă pe membri juriului că merită un loc în echipa MasterChef vor putea intra în concurs.

MASTERCHEF SEZONUL 6 va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30.

VISURI LA CHEIE SEZONUL 2 debutează pe 30 septembrie, de la ora 20.30. Oficialii PRO TV au anunţat că noul sezon vine cu poveşti şi proiecte mai impresionante, dar şi cu unele modificări. Astfel, unele locuinţe vor fi renovate din temelie vor fi amenajate şi spaţiile verzi ale caselor renovate, cu ajutorul unui arhitect peisagist cooptat în echipa emisiunii. "Dragoş, Adela, Alina şi Andrei îşi unesc forţele cu experţi şi sute de voluntari pentru proiecte îndrăzneţe şi transformări extreme. Este prima dată când vor dărâma o casă şi o vor reconstrui de la zero", au anunţat, miercuri, reprezentanţii companiei.

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8 va debuta pe 24 septembrie, de la ora 20.30. În fiecare joi vor fi difuzate câte două episoade din acest serial. În noul sezon vor apărea şi personaje-surpriză. Este vorba despre 12 japonezi, care vor juca în serialul românesc.

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. MASTERCHEF SEZONUL 6. PRO TV. De luni până joi, după ora 23.00 vor fi difuzate seriale în premieră, House of Cards, The Blacklist şi Homeland. De asemenea, revine şi The Mentalist.

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5 începe vineri, 18 septembrie, de la ora 20.30. Cel de-al cincilea sezon vine cu reguli noi: antrenorii se provoacă la duel în semifinale, iar cine pierde poate ajunge în marea finală fără niciun concurent, în timp ce alţi antrenori ar putea avea doi concurenţi în finală. De asemenea, pentru a se crea mai multă "dramă", antrenorii nu-i vor mai putea vedea pe concurenţi dacă nu se întoarce niciun scaun pentru că "doar vocea contează", spune Alina Bratu, communication manager la PRO TV.

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. MASTERCHEF SEZONUL 6. PRO TV. Grila de toamnă de la PRO TV include şi emisiunea CLIPA DE FERICIRE, asemănătoare cu "Surprize, surprize" prezentată de Amalia Enache. În cadrul emisiunii vor fi prezentate poveşti de viaţă ale unor oameni fără speranţă, al căror vis pare imposibil de atins. "Alături de echipa Clipa de Fericire, am străbătut țara-n lung și-n lat și ne-am îndreptat către oamenii din România care fac lucruri minunate, fără să ceară nimic. Oameni cu povești de viață impresionante, cărora le oferim o clipă de fericire, pentru că o merită. Iar publicul nostru merită o doză de optimism", a declarat Amalia Enache.

Oficialii PRO TV nu au anunţat încă data exactă a debutului noii emisiuni, ci au precizat doar că aceasta va începe spre finalul toamnei.

În week-end, PRO TV mizează pe filme artistice, blockbustere în perioada lansării lor. Filmele difuzate în week-end, de la orele 20.30 şi 22.30, vor fi Expandables 3, Avengers, Iron Man 3, The Lone Ranger, Men in Black 3, Total Recall, The Amazing Spider-Man, X-Men: First Class, Rise of the Planet of the Apes, Mr. Poppers Penguins, The Hobbit: The Desolution of Smaug, Hercules.

"Rezultatele înregistrate în primele 8 luni ale acestui an, la nivelul publicului comercial, atât pentru PRO TV, cât și la nivelul întregului grup CME în România, ne confirmă că avem rețeta și ingredientele perfecte pentru telespectatorii noștri. Creșterea constantă înregistrată în ultimii ani la nivel de prime time, îmbunătățirea rezultatelor la nivel de grup CME în România și ocuparea în mod constant a primelor poziții în topul programelor sunt rezultatele clare care ne fac să spunem că toamna aceasta va fi una excepțională", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În perioada ianuarie – august 2015, PRO TV a menținut o cotă de piață de 24% în prime-time, crescând diferența față de competiție. La nivelul grupului CME în România, în primele 8 luni ale anului, creșterea față de aceeași perioadă a anului trecut este de 1.5 puncte procentuale, de la 30.6% cotă de piață în 2014, la 32.1% cotă de piață anul acesta. În timpul verii, PRO TV a obținut, în perioada 15 iunie – 31 august, un share de 22% în prime time, în creștere cu 1.7 puncte procentuale față de aceeași perioadă din 2014.

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. MASTERCHEF SEZONUL 6. PRO TV. Grila de toamnă de la PRO TV a fost prezentată la Snagov, pe platoul de filmare al celei mai noi emisiuni produse de PRO TV, BAKE OF ROMÂNIA, care va fi inclusă în grila de primăvară a postului. Emisiunea va fi prezentată de Nicolle Stănese, fosta prezentatoare a finalei Eurovision 2014, şi reprezintă un format complementar emisiunii MASTERCHEF, potrivit lui Aleksandras Cesnavicius, șeful Pro TV. Noul format, „importat" din Marea Britanie şi "aplicat cu succes" în alte 20 de ţări, se va concentra pe prepararea deserturilor, a mai spus şeful Pro TV. 12 concurenţi au intrat deja în competiţie, iar preparatele lor vor fi jurizate de trei maeştri cofetari. "Nu am niciun dubiu că emisiunea va avea succes", a spus Aleksandras Cesnavicius.

Licența de producție pentru BAKE OFF ROMÂNIA a fost achiziţionată de PRO TV de la BBC Worldwide. Bake Off România, cu titlul original The Great Bake Off, este un format care se bucură de un succes răsunător în Marea Britanie, dar și pe cea internațională.

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. MASTERCHEF SEZONUL 6. PRO TV. Varianta locală a show-ului, Bake Off România, va fi difuzată în primăvara anului 2016 și va fi prezentată de Nicolle Stănese. Show-ul culinar se va axa pe produse de cofetărie și patiserie, iar în cadrul emisiunii va fi selectat cel mai desăvârșit cofetar amator din România.

"Potențialul acestui format este dovedit, stabilind recorduri de audiență și reușind să crească popularitatea acestui domeniu și interesul pentru această frumoasă artă, cofetăria. Suntem încântați să adăugăm show-ul Bake Off lângă programele noastre de top, un format care vine în completarea binecunoscutului și apreciatului MasterChef, oferind o competiție unică, dominată atât de emoție și tensiune, cât și de originalitate și precizie", a mai spus Aleksandras Cesnavicius.

Câștigător al numeroase premii, formatul britanic aflat acum la al șaselea sezon are o audiență medie de 10 milioane de telespectatori, cu un vârf de audiență de 13.5 milioane de telespectatori la marea finală. Emisiunea a câștigat premiul BAFTA în 2010, 2012 și 2013 și este cel mai bine cotat program BBC One încă din 2010, excluzând emisiunile sportive.

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. MASTERCHEF SEZONUL 6. PRO TV. BBC Worldwide a acordat licența de producție a formatului în 20 de țări, precum Africa de Sud, Franța, Australia, Italia, Polonia, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Finlanda, Ucraina și Germania.

Etichete: grila de toamnă, las fierbinti, masterchef, masterchef 2015, Masterchef sezonul 6, pro tv, visuri la cheie, VISURI LA CHEIE cu Dragoş Bucur, VISURI LA CHEIE PRO TV, visuri la cheie sezonul 2, vocea romaniei, VOCEA ROMANIEI 2015, VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5

0/4 COMENTARII
ibejioqa
08 ian 03:42
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
yudebabaz
08 ian 03:28
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
anocachezi
07 ian 17:51
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/
urdayuyvibn
07 ian 16:57
+0
VOTURI
-0
http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE