PRO TV face angajări. Care sunt condițiile pentru postul vacantPRO TV vrea să angajeze un tânăr absolvent cu studii superioare, care are cunoştinţe de statistică şi ştie să facă cercetare. La numai o zi de la publicarea anunţului de recrutare pe un site de profil, PRO TV a primit peste 250 de CV-uri pentru acest post vacant.

PRO TV face angajari. Care sunt conditiile pentru postul vacant
PRO TV face angajări. Care sunt condițiile pentru postul vacant
Foto: www.click.ro

PRO TV angajează un analist cercetare în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare (Cibernetică, Matematică, Economie), potrivit economica.net.

Candidatul trebuie să fie familiarizat cu analiza statistică, ştie să facă cercetare în televiziune şi online, poate coordona un proiect şi are cunoştinţe avansate de limba engleză. Candidatul ideal pentru acest post este sociabil, rezistent la stres, flexibil, are simţul umorului.

Candidatul selectat pentru acest post va realiza rapoartele de audienţă pentru TV şi online.

PRO TV, parte a grupului internaţional de media şi divertisment CME, este lider de audienţă pe piaţa de televiziune din România. Portofoliul PRO TV acoperă: PRO TV, Acasă, Acasă Gold, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Sport.ro, MTV România, şi o divizie de online.

Etichete: angajare PRO TV, cercetare, cibernetică, job media, job PRO TV, pro tv, statistica, studii superioare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE